FB pix Je sloopauto verkopen - Artikelpost

Je sloopauto verkopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1009 | Aantal woorden: 596 | Datum: | 0 commentaar

Heb je een loop of sloopauto voor de deur staan? Dan zal je vaak maar een ding willen. En dat is de loop of sloop auto verkopen. Als er nog een apk op zit voor een paar maanden dan kun je hem nog proberen te verkopen. Soms zoeken mensen een oude auto om een paar maanden te gebruiken. Een auto die niet zoveel kost. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

 

Hoe verkoop jij jouw sloopauto?

Er zijn verschillende manieren om jouw sloopauto te verkopen. De eerste is om het zelf te doen. Je kunt een advertentie op het internet zetten. Soms zoeken mensen een oude sloopauto om er specifieke onderdelen vanaf te slopen. Vaak moet je wel geduld hebben voordat er kijkers komen en uiteindelijk ook een koper voor de sloopauto. En het is dan maar de vraag of je een mooi bedrag voor je sloopauto krijgt.
Een andere mogelijkheid is om je oude sloopauto te verkopen aan een auto demontage bedrijf. Een auto demontage bedrijf is een mooi woord voor een autosloperij. En dat is natuurlijk wel belangrijk. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal kan bij een autosloperij. Vaak ontvangen ze je oude sloopauto met open armen. En dat is niet vreemd. Dat is immers hoe een autosloperij geld verdient en ook hoe een sloperij zorgt voor tevreden klanten. Ten eerste de klanten die de sloopauto verkopen aan een autosloperij en ten tweede de klanten die de onderdelen weer kopen bij een autosloperij. Het is een uitstekende manier om je sloopauto te verkopen


Daarnaast kun je ook nog je sloopauto gaan verkopen aan een auto export bedrijf. Ze bieden soms nog meer geld dan de autosloperij. En dat komt omdat ze een afzetmarkt hebben gevonden waar er meer vraag is naar jouw specifieke model auto. Het is meer geliefd in een ander land dan in ons eigen kikkerlandje. En dan kun je de auto het beste aan hun verkopen. Kijk ook een hier als je direct een bod wilt op je sloopauto.

Waar moet je op letten als je de sloopauto verkopen gaat?

Als je een sloopauto verkopen gaat moet je erop letten dat je een vrijwaringsbewijs krijgt. En natuurlijk ook dat je een goed bod op je auto krijgt en de centen. Met een vrijwaringsbewijs kun je aantonen dat je niet meer de eigenaar van de auto bent. Ook zal automatisch de wegenbelasting stoppen en de autoverzekeringpremies. En dat is natuurlijk goed nieuws!

Veel succes met het verkopen van je sloopauto!

We wensen je veel succes met het verkopen van je sloopauto aan een autosloperij, exportbedrijf of om het zelf te doen. We weten zeker dat je ook jouw sloopauto zult verkopen! 

Over de Auteur

Onze passie is auto's en automotive wij schrijven uit een lopende artikelen over deze branche. Van export auto's tot aan de meest exlussieve sport wagens.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo