FB pix Kan ik zuinig rijden met mijn lease auto? - Artikelpost

Kan ik zuinig rijden met mijn lease auto?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1277 | Aantal woorden: 340 | Datum: | 0 commentaar

Natuurlijk rijdt niet elk werkend mens in een lease auto. Veel van ons kantoorslaven moeten dagelijks de gang naar de werkvloer doorstaan in het openbaar vervoer. En zo’n pretje is dat dus niet. Vooral als het ’s ochtends nog donker is (en ’s avonds dus ook!), is het lastig opstarten. Natuurlijk is het dan absoluut niet leuk om met de trein te moeten. Want wie heeft de meeste vertraging van Nederland? De NS inderdaad. Konden we allemaal maar met onze auto naar ons werk. Hoewel… zuinig rijden is niet altijd aan de orde.

Als je ook maar een greintje geïnteresseerd bent in de natuur en dus het milieu, zal je sneller kiezen voor een ritje in de trein dan in de auto. Maar hoe oneerlijk is het dat sommige van jouw collega’s niet opgepropt in een te kleine coupe hoeven te staan? Zij mogen dan de file hebben, dat doe je tenminste alleen. Muziekje aan, kopje koffie erbij… peukie voor wie wil. Niet eerlijk! En die lease auto is ook nog gratis want het bedrag wordt betaald door je baas. En dat geld dus niet voor een treinkaartje! Nou ja, die worden wel vergoed, maar dat is toch anders.

Zuinig rijden in een lease auto hangt vooral af van je baas en dus de auto’s van de zaak die aanwezig zijn. Vaak is het goedkoper om zuinige auto’s te nemen, dus dat zou een mooi voordeel kunnen zijn. Maar ja, dit hangt dus echt af van wat je baas wil. En vaak kunnen die het juist allemaal niets schelen. Misschien een kwestie voor de OR?

 

Over de Auteur

Bijna elk kantoor stuurt werknemers de weg op in een lease auto, dus dan is zuinig rijden zeker iets dat te bespreken valt! Een win-win-win situatie voor werknemer, werkgever en omgeving.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo