FB pix Kantoorverhuizingen - Artikelpost

Kantoorverhuizingen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 960 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

Bij een kantoorverhuizing is het vooral belangrijk dat de verhuizing snel en probleemloos verloopt, aangezien u uw kantoor natuurlijk zo kort mogelijk gesloten wilt hebben. Dit geldt zowel voor interne als externe verhuizingen en wij kunnen u hierbij helpen. Door goed overleg te plegen en een duidelijk plan van aanpak te schrijven zullen wij ervoor zorgen dat uw kantoorverhuizing zo soepel mogelijk verloopt.

Wanneer u bij ons komt voor een verhuizing van uw kantoor zullen we met u duidelijke afspraken maken over de verhuizing en kunnen we samen kijken naar de wensen die u hebt bij de verhuizing. Zo is er de mogelijkheid om de verhuizing in gedeeltes te doen zodat u uw kantoor niet volledig hoeft te sluiten of kunt u ervoor kiezen om alles zo snel mogelijk te laten verlopen en uw kantoor enkele dagen te sluiten. Door onze PPV certificering hebt u gegarandeerd bij ons een betrouwbare verhuizer gevonden die gespecialiseerd is in projectverhuizen.

Bij kantoorverhuizingen geldt, nog meer dan bij particuliere verhuizingen, dat zorgvuldigheid en planning van groot belang zijn. Dit omdat er meer financieële risico’s en belangen gelden en er bij een uitloop van de verhuizing niet alleen financiële gevolgen kunnen zijn maar ook personele gevolgen (bijvoorbeeld doordat uw personeel niet genoeg uren kan maken). Wij zullen duidelijke en eerlijke afspraken met u hierover maken zodat u zich hier absoluut geen zorgen over hoeft te maken.

Soms moet u verhuizen omdat uw bedrijfspand simpelweg niet groot genoeg meer is, of juist omdat het pand te groot is maar vaak zien wij ook dat een interne verhuizing een betere optie is. Bij een interne verhuizing kunt u ook denken aan het leeghalen van het pand, om vervolgens een nieuwe indeling te maken om zo slimmer gebruik te maken van de ruimte. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn en een betrouwbare en eerlijke partner zijn.Over de Auteur

Verhuizen is mijn dagelijkse bezigheid. Particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen, projectverhuizingen noem maar op. Verhuizen is een vak.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo