Kawasaki Vulcan - Artikelpost

Kawasaki Vulcan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 261 | Aantal woorden: 463 | Datum: | 0 commentaar

De Vulcans zijn Kawasaki's populaire cruiser lijn. In 1990 introduceerde Kawasaki de kleinste van de Vulcan-modellen, de VN500. De VN500 heeft een topsnelheid van 161 km/u en bestaat volledig uit kawasaki chopper onderdelen. Het ontwerp is in de jaren 1990 en 2000 aangepast om de laatste high performance versie te produceren: de VN1200. Het 2012 model VN1200 is veel krachtiger met een hogere topsnelheid van 195 km/u. Naast de topsnelheid is de motor uitgerust met een twin-sport uitlaat en een unieke achter gemonteerde 'wing mount', waardoor er iemand achterop kan zitten. De Kawasaki VN1200 is verkrijgbaar met speciaal gemonteerde uitlaten, afhankelijk van de vereisten.

De juiste onderdelen voor je motor

De levertijd van een motor onderdeel is kan verschillen. Tegenwoordig zijn er zoveel motoren waar je uit kunt kiezen, dat je niet alleen goed op moet letten of je de juiste onderdelen voor het juiste merk besteld, maar ook voor het juiste model en type. Voor Kawasaki onderdelen voor je chopper motor kan je naar de kawasaki vulcan onderdelen webwinkel, voor je Kawasaki racemotor kan je waarschijnlijk beter een andere webwinkel zoeken die is gespecialiseerd in onderdelen voor racemotoren. Motoronderdelen kunnen prijzig zijn. Als je wilt voorkomen dat je dat geld verspilt aan onnodige onderdelen, zal je in een keer de juiste onderdelen moeten kopen. Bestel ook geen onderdelen die je eigenlijk niet nodig hebt, maar die alleen maar mooi zijn om te hebben.

Accessoires voor de Vulcan

Het meest bekende type van Kawasaki chopper is de zogenaamde Vulcan. Dit is een type chopper, dat wil zeggen dat hij wordt gezien als een aparte lijn binnen de selectie van Kawasaki motoren. Dit type chopper wordt het meest gebruikt in combinatie met zadeltassen. Zadeltassen kunnen erg handig zijn als je lange ritten wil maken met je chopper motor en je wat bagage mee wil nemen. Een chopper zadeltas kopen is vrij eenvoudig: zoek welke zadeltassen op jouw chopper passen en kies de mooiste uit. Het is belangrijk dat de kleur ook goed past bij de kleur van je motor en dat er voldoende in de zadeltas past. Maar let op: binnen de Kawasaki chopper Vulcan zijn er ook verschillende types, mogelijk passen niet alle zadeltassen op alle modellen. Over de Auteur

Als liefhebber van motor rijden schrijf ik graag over mijn hobby. Hopelijk help ik beginnende motorrijders met mijn tips.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo