Koerier gezocht? - Artikelpost

Koerier gezocht?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 421 | Aantal woorden: 397 | Datum: | 0 commentaar

Koerier Tilburg
Als u een Koerier Tilburg zoekt bent u bij Terluin Transport aan het juiste adres!
Wij zijn al jaren actief binnen deze regio en vervoeren op effectieve en zorgvuldige wijze uw goederen naar en vanuit Tilburg. Wij zijn ook actief als koerier Oosterhout, koerier Dongen en koerier Den Bosch. Ons bedrijf heeft een gevarieerd wagenpark en verschillende personeelsleden. Hierdoor kunnen wij u altijd een passende offerte bieden voor uw transportopdracht!

Onze diensten
Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten en distributievervoer. Onze chauffeurs hebben internationale rijervaring en rijden dan ook door heel Europa. Ons wagenpark is gevarieerd, waardoor wij u een offerte op maat kunnen bieden. U betaalt niet voor een groter voertuig dan dat u nodig heeft! Wij zullen altijd met u meedenken over de beste transport oplossing.

Zekerheden
Bij ons heeft u de zekerheid dat er zorgvuldig met uw goederen wordt omgegaan. Als koerier Tilburg zijn wij in het bezit van de NIWO-Eurovergunning, die wettelijk verplicht is. Deze vergunning is een garantie dat wij over de benodigde kennis en middelen beschikken om uw goederen op een verantwoorde manier te vervoeren.

Werkwijze
Onze chauffeurs hebben ervaring en zijn door ons extra geschoold. Wij stellen namelijk strenge kwaliteitseisen en dragen onze kennis op het gebied van transport graag over aan onze (nieuwe) medewerkers. Zo weten wij dat ons kwaliteitsniveau hoog blijft. Onze chauffeur zal indien u een order plaatst over het algemeen binnen 15 minuten onderweg zijn.

Tarieven
Wij doen ons uiterste best om onze tarieven zo scherp mogelijk te houden. Onze tarieven zijn dan ook zeer concurrerend. Wij doen niet geheimzinnig over de prijzen en u hoeft ook geen contact op te nemen om kennis te nemen van onze tarieven. Deze staan gewoon op onze website! Transparant en duidelijk.

Contact
Indien u interesse heeft in ons bedrijf, of graag een (vrijblijvende) offerte ontvangt, kunt u contact met ons opnemen via onze website.

Over de Auteur

Terluin Transport is een transportbedrijf uit Drunen, gespecialiseerd in koeriers- en distributiediensten. Interessant als vervoerder vanuit of naar Brabant.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo