Kunstof palletboxen - Artikelpost

Kunstof palletboxen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 592 | Aantal woorden: 388 | Datum: | 0 commentaar

Kunstof palletboxen zijn de ideale oplossing

Als je op zoek bent naar manieren om je logistieke operatie te optimaliseren, ben je bij Zamko helemaal aan het goede adres. Al jaren lang zorgen wij dat ondernemingen hun opslag, interne logistiek en extern transport op een veilige, betrouwbare en flexibele manier kunnen uitvoeren. Daarvoor leveren wij kunstof palletboxen van de hoogst mogelijke kwaliteit, in Nederland geproduceerd met hoogwaardig kunststof materialen. Een groot assortiment palletboxen tegen de laagste prijs: dat is waar Zamko bekend omstaat. Pak het hele proces van begin tot einde aan en verbeter het transport van je bedrijf met onze beschermende palletkisten.

 

Geschikt voor opslag, interne logistiek en transport

Alleen met het correct gebruik van palletboxen worden pallets adequaat beschermd tegen eventuele schade. Daarmee is jaarlijks een flink bedrag te besparen. Ook het goed indelen en opstapelen van de lading gaat vele malen efficiënter als er palletkisten gebruikt worden. Voorwaarde is dan natuurlijk dat de palletboxen stevig, veilig en betrouwbaar zijn. Daar kunnen we je bij Zamko mee van dienst zijn.

Kunstof palletboxen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van de sector waarin je actief bent en de precieze producten die je wil opslaan of vervoeren, heb je een zeer specifiek soort palletkist nodig. Bij Zamko begrijpen we hoe nauw dat luistert en komen we je geheel tegemoet in je zoektocht naar de perfecte doos. In ons ruime aanbod vind je nieuwe én tweedehandse houten, metalen en kunstof palletboxen van zeer hoogwaardige kwaliteit. We hebben alle standaardmaten in huis, maar we kunnen je ook helpen de precieze maat palletbox te fabriceren die jij nodig hebt om je logistieke proces op orde te brengen. Leer nu wat voor voordelen en aanbiedingen Zamko jou en je bedrijf biedt, en vraag via de website geheel vrijblijvend een offerte aan. Zamko – samen komen we er uit.

 Over de Auteur

Vincent

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo