FB pix Lekker cruisen met de SYM - Artikelpost

Lekker cruisen met de SYM

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1433 | Aantal woorden: 625 | Datum: | 0 commentaar

SYM is de afkorting voor Sanyang Motorcycle. Het is de tweede grootste producent van auto- en tweewielermotoren in Taiwan. Het bedrijf bestaat sinds 1954 en produceert elk jaar meer dan één miljoen gemotoriseerde tweewielers.

In België staat het merk op nummer 7 in de top tien van de best verkopende motorfietsen en scooters. In de 125cc-klasse moet het merk enkel onderdoen voor het populaire Italiaanse Piaggio, dat met de Vespa-modellen de meeste consumenten aan zich weet te binden. SYM is nog niet zo bekend in België en onbekend is vaak onbemind. Het merk biedt echter een compleet gamma aan scooters voor alle toepassingen. Hieronder vind je een overzichtje van enkele modellen.

Het startmodel van SYM is de Orbit. Deze 50cc met viertaktmotor is uiterst wendbaar, verbruikt weinig en heeft een stille motor, wat het rijplezier ten goede komt. Het is echt een scooter voor veelvuldig gebruik op korte afstanden.

Een van de bekendste modellen van SYM is de Mio. Dit zijn trendy scooters met een retro look die vooral een vrouwelijk publiek weten te verleiden. De scooters lijken erg speels, maar eens je ermee rijdt komt de echte kracht naar boven. Ze halen makkelijk 80 km per uur en trekken krachtig op. Ze zijn compact en kunnen overal worden geparkeerd, wat ze ideaal maakt voor gebruik in de stad.

De Fiddle is nog een mooi model dat aan de oude Vespa’s doet denken. De scooter heeft vrij veel onder het zadel en de ééncilinder haalt zonder problemen 90 km per uur. Hij is zowel geschikt voor de stad als op het platteland.

De SYM Joyride is beschikbaar in een 125cc- en een 200cc-editie. Het is een comfortabele, wendbare en sportieve scooter die met een topsnelheid van meer dan 100 km per uur overal kan gebruikt worden, al is de 200c-versie beter geschikt voor intensief gebruik op de autowegen. Hij trekt vlot op en zijn sportieve ambities worden benadrukt door de toerenteller in het instrumentenpaneel. Aangezien een scooter niet beschikt over ruiten, en dus ook geen herstellingen van de voertuigbeglazing vereist, is het aanbevolen om bij gebruik bij hogere snelheden wel een windscherm te installeren.

De SYM VS reeks biedt zwaarder uitziende modellen die goed tegen weer en wind zijn beschermd. In de stad zijn het echte krachtpatsers. De halogeenkoplamp zorgt voor een goed zicht ‘s nachts en onder het zadel passen 2 helmen. Met een eenvoudige knop kun je ook de dop van de benzinetank openen.

Een ideale scooter voor woon-werkverkeer vind je in de SYM Citycom (125 cc en 300cc). Deze machine valt op door de grote wielen en het ergonomische design. Zowel vooraan als achteraan zijn er dubbele lampen. Ook het dashboard is stijlvol afgewerkt.

De GTS 125 en 250 zijn de bestsellers van SYM. Ondanks de stoere look, zijn het erg zuinige modellen met ongeveer 4 l per 100 km. De scooter is ook uitgerust met een mistlamp achteraan, wat innoverend is voor een tweewieler.

De grote wielen en compactheid maken de Symphonie tot een unieke verschijning. Hij beschikt over een digitaal instrumentenbord, een goed anti-diefstalsysteem en een stevige schijfrem vooraan. Het is een perfect model voor de stad en de buiten waar er weinig openbaar vervoer is.
Het SYM-aanbod bevat dus een model voor elke scooterliefhebber. Van kleine tot grote afstanden, van stadswegen tot de autosnelweg, er is voor ieder wat wils.

 

Over de Auteur

Carglass is de specialist op het gebied van HPX2¨-ruitreparatie en autoruitvervanging. Elk jaar helpen we honderdduizenden automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo