FB pix Limousines, de ultieme ervaring! - Artikelpost

Limousines, de ultieme ervaring!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1742 | Aantal woorden: 1280 | Datum: | 0 commentaar

limousine verhuur bij ABC Specials

U kent ze vast wel; die grote lange auto's met vaak geblindeerde ramen. Ik heb het natuurlijk over limousines! Vaak zijn deze luxe voertuigen voorzien van de duurste gadgets en een schitterend interieur. Weggelegd voor popsterren, acteurs of politici. Maar dit is niet altijd het geval aangezien limousine verhuur een steeds populairdere activiteit wordt!

Of u nou een bruiloft geeft, een vrijgezellenfeest of een personeelsuitje, het huren van een limousine overtreft elk ander idee dat u tot nu hebt bedacht! Zo wordt er vaak gedacht dat vergaderen in een zaal moet, maar waarom niet in onze vipbus? Bachelor feest? Vier het in onze partybus, en zorg er voor dat die dag onvergetelijk wordt! Personeelsfeesten of teambuidling? Ook hiervoor ben u bij ABC Specials aan het goede adres! Nu vraagt u zich waarschijnlijk af, is dit niet onbetaalbaar? Dit ligt compleet aan wat u wilt en nog belangrijker, bij wie u de limousine verhuur gaat regelen!

De limousine verhuur kunt u regelen via ABC Specials, de specialist in het verhuren van limousines! Naast de limousine verhuur, kunt u bij ook bij ons terecht voor partybussen en vip bussen! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in limousine verhuur en bieden u honderd procent kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Een limo staat bekend om zijn klasse. Stoer, maar toch sierlijk is dit vervoermiddel niet alleen gemaakt om u van a naar b te brengen. Het gaat om de totale ervaring natuurlijk. Bij ABC Specials weten wij dit, en kunt u rekenen op een ervaring om nooit meer te vergeten!

Met jaren ervaring op het gebied van limousine verhuur weten wij wat u zoekt! Naast een schitterend interieur, vind u in onze limo's meerde TV monitoren, Led verlichting een uitgebreide multimedia installatie en een audio installatie van ruim 3000 watt!

Limousine verhuur gaat dus allang niet meer over het verhuren van een simpel voertuig. Limousine verhuur gaat over een geweldige ervaring, iets dat u hele leven zal bij blijven!

De volgende modellen zijn beschikbaar voor limousine verhuur:

- Chrysler 300C Tuxedo

- Lincoln Town Car Stretched

- Hummer Limousine

- Porsche Cayenne

Naast kwaliteit en betrouwbaarheid merkt u ook dat u voor diversiteit bij ABC Specials terecht kan! De limousine verhuur wordt geregeld via ons hoofdkantoor in Baarle-Nassau. Wegens onze gunstige ligging hebben wij onze limousine verhuur wetend te realiseren over heel het land en in heel de Benelux!

Of u nou een limo zoekt voor een bedrijfsfeest in Rotterdam, of een Bruiloft in Brugge, bij ABC Specials bent u aan het goede adres om 1 van onze geweldige limo's, partybussen of vip bussen te huren!

ABC Specials limousine verhuur

Aangezien wij de limousines uitgestald hebben in verschillende plaatsen in Nederland, kunnen wij lege kilometers voorkomen. Dit zorgt ervoor dat onze prijs laag is, terwijl de kwaliteit hoog blijft! De limousine verhuur die bij ons plaatsvind is zo bijzonder, aangezien ons aanbod erg breed is. 

Wij verhuren alleen limo's die honderd procent zijn vervaardigd met de hand. Dit waarborgt de kwaliteit en zorgt er voor dat u de ervaring krijgt die u zoekt. Dit is tevens de "drive" die bij ons achter de limousine verhuur zit. Wij hebben in onze ogen pas goed werk geleverd als onze klant met tevredenheid de limo weer aflevert! Bij ons is de zorg voor onze limo's erg belangrijk. Wij zorgen er voor dat onze limousines ter alle tijden in top conditie zijn, schoon, gewassen en gezogen. 

Limousine verhuur, en limo's in het algemeen kennen een lange geschiedenis. De allereerste limousines werden gebouwd in 1902, maar leken toen nog lang niet op de limousines die we nu kennen. Pas in 1928 zagen we voor het eerst de limousine die vergelijkbaar zijn met de limo's van nu. De zogeheten "stretched limousine" werd gebouwd in de Verenigde Staten, maar werd toen hoofdzakelijk alleen nog maar gebruikt voor de transport van muzikanten. Traditioneel gezien waren limo's ook alleen zwart of wit, dit veranderde echter en verschenen er modellen in allerlei andere kleuren!

Limousine verhuur was toen natuurlijk nog lang niet zo populair als dat nu is. Tegenwoordig echter, is dit een erg gewaardeerd uitje dat voor verschillende doeleinde wordt gebruikt. Naast de voorgaand genoemde diversiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit van onze limo's, kunt u bij ons er van op aan dat er alleen wordt gereden door goede chauffeurs. Limousine verhuur bij ons betekend veiligheid boven aan. Weer of geen weer Limousine verhuur, en tevens het huren van andere modellen, is niet seizoensgebonden. In vergelijking tot vele uitjes die zich bijvoorbeeld buiten de deur plaats vinden, hoeft u bij het huren van een limousine zich niet druk te maken om het seizoen. Bij ABC Specials vindt de limousine verhuur plaats gedurende het hele jaar. Dit grote voordeel zorgt ervoor dat wij altijd tot uw dienst kunnen zijn met onze limousine verhuur. Limousine verhuur in Baarle Nassau Zoals eerder vermeld word bij ons de limousine verhuur geregeld in Baarle Nassau. Baarle Nassau ligt hemelsbreed nog geen 5 km van de Belgische grens, waardoor wij aan klanten in heel de Benelux onze diensten kunnen verlenen. Dit doen wij ook al jaren met veel succes en plezier! Kijk op onze website, www.abcspecials.nl voor meer informatie over onze service. Mocht u eventueel vragen hebben over limousine verhuur, of het verhuur van andere voertuigen (vipbus, partybussen etc.) dan horen wij dit graag van u! U kunt ons daarom ook altijd mailen naar info@abcspecials.nl, en wij streven er na om u diezelfde dag nog te woord te kunnen staan. Wij hopen u graag snel te zien in Baarle Nassau om u de ervaring van uw leven te geven! U kunt ook meer informatie winnen over limousine verhuur via onze social media platforms. Wij zijn zowel als op Facebook als Twitter erg actief om u op de hoogte te houden over alle nieuwtjes en feiten wat betreft limousine verhuur en alles wat gerelateerd staat aan dit onderwerp. Naast Facebook en Twitter, kunt u ons ook vinden op Google plus.

Bent u geïnteresseerd in het zien van audio visueel materiaal, dan kunt u op de videosite van Google ook genoeg vinden over ABC Specials en onze specialiteit in limousine verhuur. Daarnaast kunt u via onze website, www.abcspecials.nl, genoeg afbeeldingen vinden die u ervan zullen overtuigen dat limousine verhuur via ABC Specials de beste keuze is voor uw uitjes, het zij personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten of vergaderingen! Wij van ABC Specials hopen dat wij u aan genoeg informatie hebben voorzien wat betref limousine verhuur! Zoals eerder vermeld zijn wij altijd te bereiken via email en/of de telefoon. Voor meerdere contact gegevens verwijzen wij u door naar onze "contact" pagina op onze website.

Bedankt voor het lezen en onthoud: Voor limousine verhuur, en het huren van VIP bussen en Partybussen moet u bij ABC Specials zijn!

ABC Specials, Limousine verhuur, partybus verhuur en vipbus verhuur

Over de Auteur

Medewerker ABC Specials.

enthousiast over limo's en andere exclusief vervoer!

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo