FB pix Malaga is meer dan drieduizend jaar oud - Artikelpost

Malaga is meer dan drieduizend jaar oud

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 950 | Aantal woorden: 464 | Datum: | 0 commentaar

Toen de oudste steden van de wereld dan vermeld Malaga is er in de lijst. Er zijn duidelijke bewijzen die aantonen Malaga als een van de oudste steden van de wereld. Er zijn tal van redenen voor Malaga om zo oud zijn. Sommige van deze kunnen het belang van de plaats en de ideale leefomstandigheden in en rond Malaga.

Malaga is de hoofdstad van de Costa del Sol in Spanje. Het is een grote stad, want het is een toegangspoort tot de meeste van de plaatsen in Andalusië. De stad heeft rechtstreekse internationale vluchten van de meeste landen van de wereld vanwege de geweldige locatie en grote luchthaven. De luchthaven van Malaga is een van de grootste luchthavens in Spanje en de meeste reizigers ook rechtstreeks land in Malaga voor het bezoeken van andere steden van Spanje om dezelfde redenen.

Een schatting leert dat Malaga heeft meer dan tien miljoen bezoekers van over de hele wereld. Deze omvatten bezoekers die naar de stad voor verschillende doeleinden. Een van de belangrijkste redenen van een dergelijke hoge verhouding van bezoekers die naar de stad is de grote geschiedenis van de stad. Samen met dat Malaga ziet er niet ouder en het is zeer goed onderhouden. Het heeft alles dat maakt het modern in alle aspecten van de ontwikkeling.

Mensen die tot verschillende tijdperken en rassen hebben geregeerd Malaga in de geschiedenis. Bijgedragen Romeinen veel voor de stad en voor hen Carthagers vestigden zich in de stad. Later moslims en christenen bijgedragen aan Malaga in hun heerst. In alle tijdperken Malaga heeft ontvangen vernietiging en de bouw beide. Er zijn ontwikkelingen in de stad van de nieuwe aankomende heersers. Dat de vorm van de stad met prachtige architectuur, die is ook vandaag aanwezig in de stad.

De oude architectonische gebouwen in Malaga zijn meestal van de Neo-klassiek, barok en renaissance stijlen. Alcazaba kathedraal, Malaga's Castle, Palacio de la Aduana en vele andere gebouwen zijn uitstekende voorbeelden van dergelijke stijlen. Allemaal zijn ze zeker een bezoek waard om verschillende redenen en ze zijn de moeite waard om hun grote stijl van de architectuur.

Er zijn een aantal prachtige musea in de stad die zijn informatief voor bezoekers. Historici en geschiedenis liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de musea van Malaga in om meer te leren over de oude geschiedenis van de stad. Behalve dat er vele prachtige tuinen in de stad die zijn oude als nieuwe. Ze zijn allemaal de moeite waard een bezoek op zijn minst.

Over de Auteur

Spanje biedt tal van mogelijkheden en Vakantiehuizen spanje u selecteert voor alle populaire regionale vakantie: villa costa blanca, Costa Blanca, Costa Maresme, de mooiste villa mallorca bestemmingen in Spanje.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo