FB pix Met de motor op stap? Check de motor accu - Artikelpost

Met de motor op stap? Check de motor accu

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1149 | Aantal woorden: 641 | Datum: | 0 commentaar

Als de koude wintermaanden achter ons gaan liggen, de dagen langer worden en de natuur weer tot leven komt, is het heerlijk om eropuit te trekken. Je motor mag weer van stal en je hebt een aantal mooie ritten gepland. Echter, werken alle onderdelen van je motor nog naar behoren? Zijn je banden nog in goede conditie en hebben ze voldoende profiel? Hoe zit het met je accu? Is je motor accu aan vervanging toe?

Hoe motor accu checken?

Merk je dat je accu te weinig spanning geeft en niet meer oplaadt, dan kan dit meerdere oorzaken hebben. Het hoeft niet zo te zijn dat je accu aan vervanging toe is. Je accu wordt normaliter opgeladen door je dynamo. Je dynamo geeft echter een hogere spanning af dan je accu aankan. Een spanningsregelaar zorgt ervoor dat de dynamospanning wordt omgezet naar een spanning die voldoende hoog is voor het opladen van je accu, zonder dat er kans is op overbelasting. Tussen dynamo, spanningsregelaar en accu zie je bedrading lopen. Als je al deze onderdelen op hun werking hebt gecheckt, bijvoorbeeld met een multimeter en je accu laadt nog niet op, dan is het wellicht verstandig om te zoeken naar een nieuwe motor accu.

Hoe vind je de juiste motor accu?

Als je motor accu niet meer naar behoren presteert en te weinig vermogen levert, kun je voor problemen komen te staan. Wie een nieuwe motor accu nodig heeft, weet niet altijd welke accu voor zijn motor de meest verantwoorde keuze is. Dat is niet vreemd. Een motor accu gaat in principe lang mee en is dus niet een motoronderdeel dat je vaak zult aanschaffen. De online leverancier Accuweb helpt je bij het maken van de juiste keuze. Op de website van Accuweb kies je voor het tabblad 'accuzoeker motor'. Hier geef je het merk, model, bouwjaar en de cilinderinhoud van je motor op en je laat je e-mailadres achter. Al snel ontvang je van Accuweb dan per e-mail de gegevens van accu's die voor jouw motor geschikt zijn.  

Meer onderdelen bij Accuweb

 

Je kunt bij Accuweb terecht voor je nieuwe of reserve motor accu, maar ook voor accutoebehoren zoals accukabels, accutesters of accupoolbeschermers. Heb je ook een accu nodig voor je tuinhuisje, je boot of je auto? Accuweb levert uitsluitend accu's van gerenommeerde en kwalitatief goede en betrouwbare leveranciers. Bestel je een nieuwe motor accu of losse onderdelen en je orderbedrag is 25 euro of meer, dan levert Accuweb je bestelling zonder verzendkosten.Over de Auteur

 

 

 

Netwrite schrijft over zeer uiteenlopende artikelen in o.a. de automotive branche, zakelijke dienstverlening en B2C markt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo