FB pix Met zeecontainers is alles mogelijk - Artikelpost

Met zeecontainers is alles mogelijk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1569 | Aantal woorden: 302 | Datum: | 0 commentaar

Feestje op een bijzondere plek?

Wie ooit een feest heeft willen organiseren op een bijzondere plek, weet dat het huren van ruimte daarbij geen gemakkelijke opgave is. Ik was eens op een bescheiden feestje op een wat onherbergzame en stille plek, tussen wat weilanden en een bos. Een prachtige locatie, maar de infrastructuur ter plaatse liet wel te wensen over. Daarvoor had de organisator een bijzondere oplossing bedacht. Door een ingerichte zeecontainer te huren, had hij in korte tijd een speciale ruimte met de benodigde uitrusting waar je als feestbezoeker in en uit kon lopen. Een zeecontainer huren gaat heel gemakkelijk: op internet vind je diverse bedrijven die je ervoor kunt bellen.

Tijdelijke woonruimte

Je moet er misschien niet aan denken, maar als je tijdelijk een gerieflijke slaapplaats nodig hebt op een specifieke plek, dan kun je zelfs daarvoor een zeecontainer kiezen. Handig bijvoorbeeld als je in de buurt van een plek (denk aan een bedrijfsruimte of woning die verbouwd wordt) moet blijven.

Verhuizing overzee

Emigreren of voor langere tijd in een ver land overzee verblijven; het gebeurt mee dan je zou denken. Natuurlijk neem je dan je belangrijkste persoonlijke bezittingen mee. Daarvoor is transport per zeecontainer een uitstekende en veilige keuze. Bij een container verhuurbedrijf kunnen ze je alles vertellen over deze optie. Ook over de benodigde papieren kun je advies krijgen bij de betere container verhuur- en verkoopbedrijven.

 Over de Auteur

Bij vliegtuigen en treinen is het redelijk geaccepteerd, maar loop je in de Rotterdamse haven naar zeecontainers te turen, dan word je toch wat meewarig aangekeken. Het “spotten” van containers is echter minstens zo boeiend als het bekijken van de herkomst en bestemming van vliegtuigen of treinen. Bij containers valt er bovendien nog wat te raden: wat zit erin? Maar even serieus: met zeecontainers kun je van alles doen.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo