FB pix Mijn verhuizing naar Amsterdam - Artikelpost

Mijn verhuizing naar Amsterdam

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1048 | Aantal woorden: 550 | Datum: | 0 commentaar

Volgende week is het dan eindelijk zo ver! De verhuizing naar Amsterdam gaat dan beginnen! Ik ben hier al vol op bezig met voorbereidingen, mijn kamer staat vol met verhuisdozen! Ik schrijf dit dan ook terwijl ik op een verhuisdoos zit, want stoelen staan ergens helemaal achteraan de stapels met dozen, en ik ben te moe om die op te zoeken.
Nadat we gisteren een tijdje hebben lopen verven in mijn nieuwe appartement was eindelijk alles klaar. De foto’s komen later! Eerst moet alles nog helemaal ingericht worden. Dankzij de hulp van lieve ouders is het verven gelukkig wel in 1 dag gelukt, wat ontzettend scheelt. Ik was vergeten hoeveel gedoe verhuizen met zich meebrengt. Het is niet alleen dat je je spullen in een doos doet, naar je nieuwe woning loopt en daar het weer uitpakt! Nee, alles moet eerst in je nieuwe huisje schoon, dan verven, laminaat leggen (Wat mij godzijdank gespaard is gebleven! Kusjes voor de oude bewoner die dit voor mij heeft achter gelaten, echt fantastisch.) en dan kun je weer opnieuw beginnen met schoonmaken. Gaten boren voor schilderijtjes is dan nog niet eens geweest. Dan, al je oude spullen in dozen, vervoer regelen van de oude locatie naar de nieuwe locatie. Dan hoop je maar dat je lieve vrienden hebt die hun auto beschikbaar stellen zodat je niets hoeft te huren. Maar goed, alles de auto in proppen, soms nog nieuwe spulletjes ophalen, en dan alles weer in je nieuwe huis zetten natuurlijk. Vooral nieuwe spullen ophalen kost zoveel tijd! Gelukkig heb ik alles nu al hier in mijn oude kamer staan, ik heb alles in de loop van deze week opgehaald. Nieuw tafeltje, een kleine koelkast, een heel mooi vloerkleed en nog wat kleine prulletjes om het wat gezellig te maken. Want hoe gezellig je oude studentenkamer ook is, genoeg prullen om een heel appartement mee op te vullen heb je niet!
Ik vind het wel een raar idee. Verhuizen naar Amsterdam lijkt zo eng. Zo’n grote stap. Zo meteen woon ik daar, tegen de Jordaan aan. Nieuwe supermarkten vinden, nieuwe kapper zoeken en ga zo maar door. Nieuwe buren. Geen idee wat ik moet verwachten, zo midden in Amsterdam. Misschien ga ik ze wel nooit leren kennen. Dat denk ik, maar dat wordt veroorzaakt door mijn idee van de “grote stad”. En oh, het wennen aan goed op je fiets letten! Amsterdam is in dat opzicht zo verschrikkelijk, ik was aan het kijken bij het appartementje, en in die 50 minuten dat ik daar was is mijn fiets dus al mooi gejat. Een warm welkom van Amsterdam, niet? Gelukkig kwam ik een half uur later een zwerver tegen die mij een fiets aanbood. Mooi weer een fiets geregeld voor een tientje, dat kan dan ook weer in Amsterdam. In ieder geval wordt het weer tijd voor mij om mijn laptop af te sluiten. Natuurlijk zal ik, zodra ik kan weer een update geven, wat vanuit mijn fantastische huisje in AMSTERDAM zal zijn! Kijken jullie al uit naar de housewarming?

Over de Auteur

Artikel over verhuizen naar Amsterdam

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo