Montilla is in het zuiden van Cordoba - Artikelpost

Montilla is in het zuiden van Cordoba

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 882 | Aantal woorden: 473 | Datum: | 0 commentaar

Cordoba is een provincie in Spanje en heeft de hoofdstad ook genoemd als Cordoba. Montilla is een stad die is gelegen in het zuiden van de provincie Córdoba. Het is niet veel op een afstand van Cordoba stad als de afstand tussen de twee is slechts 44 kilometer. Cordoba is een van de meest bekende steden van Spanje met toeristen uit alle delen van de wereld hele jaar door. Montilla is niet zo beroemd als Córdoba stad is, maar het krijgt faam vanwege zijn geweldige locatie.

Montilla is klein en fatsoenlijk. De bevolking van Montilla is slechts dertigduizend waardoor het zeer minder druk. Verbazingwekkend factor is dat Montilla is een oude stad en het heeft zijn ontstaan ​​uit de Romeinse tijd. Een ander aspect is dat Montilla nooit een punt van aandacht voor de islamitische heersers van Spanje. De huidige bewoning van Montilla heeft de basen uit de 13e eeuw.

De belangrijkste ontwikkelingen in de stad vond plaats na de 18e eeuw. Montilla omgezet in een religieuze stad in de 18e eeuw en vele plaatsen van aanbidding werden gecreëerd in zulke tijden. Op dezelfde manier paleizen, tuinen en abdijen van Montilla belangrijke ontwikkelingen geconfronteerd in zulke tijden en dingen die er zijn zeer goed onderhouden, zelfs vandaag de dag. De belangrijkste inkomsten van de stad is afhankelijk van de productie van olijfolie en wijn.

Montilla bleef bekend vanwege zijn wijnproductie. Montilla had de beste productie van wijnstokken in Spanje gaf het ook internationale erkenning. De stad is ook vernoemd naar een beroemde wijnstok. Deze wijnstok is ontstaan ​​van Pedro Ximenez druiven. Montilla heeft meer druiven plantages dan iets anders in de landbouw gebieden van de stad, waardoor het een uitstekende plek voor de productie van wijnstokken.

Omdat het hotel in het zuidelijke deel van Cordoba Montilla heeft een geweldige sfeer. De weersomstandigheden voor het leven in de stad zijn uitstekend. De enige moeilijke maanden voor het leven in Montilla zijn de maanden juni en juli als de dag van hun maximale warmte te bereiken in temperatuur. Op zulke momenten temperatuur van de stad oplopen tot 40 graden in de dag timings.

De stad blijft zonnige bijna hele jaar door, waardoor het een ideale plek om te bezoeken vooral in de winter. De nachten zijn altijd aangenaam in Montilla zelfs in de zomer maanden. Omdat Montilla is niet veel een grotere stad zijn er niet veel voorzieningen in de stad in vergelijking met andere grote steden, maar het is nog steeds een leuke plek om te bezoeken in de vakanties.

Over de Auteur

Spanje biedt tal van mogelijkheden en huren spanje u selecteert voor alle populaire regionale vakantie: Vakantiehuizen Costa Blanca, Costa Blanca, Costa Maresme, de mooiste villa lloret bestemmingen in Spanje.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Block Ibiza Plafondlamp - Ø50cm - E27 - Hout
Block Ibiza Plafondlamp - Ø50cm - E27 - Hout

€ 39,00
Toon product

Block Ibiza Plafondlamp - Ø32cm - E27 - Hout
Block Ibiza Plafondlamp - Ø32cm - E27 - Hout

€ 29,00
Toon product

Katsuki kralen – Aqua-mix, Ibiza-mix en Roze-mix – Unieke mix van ongeveer 1.150 kralen – Polymeer klei– 6mm kralen – Zelf sieraden maken voor kinderen en volwassenen – DIY
Katsuki kralen – Aqua-mix, Ibiza-mix en Roze-mix – Unieke mix van ongeveer 1.150 kralen – Polymeer klei– 6mm kralen – Zelf sieraden maken voor kinderen en volwassenen – DIY

€ 3,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo