FB pix Musea van Sevilla - Artikelpost

Musea van Sevilla

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1260 | Aantal woorden: 478 | Datum: | 0 commentaar

Archeologische Collectie van Italica

Deze plaats ligt op enkele kilometers afstand van de stad. Hier ziet u archeologische overblijfselen uit de omgeving van Santiponce, dat is een indrukwekkende site van archeologische vondsten. U zult ook zien een oude amfitheater en een aantal kunstwerken uit de Romeinse periode. Opgemerkt moet worden dat in de archeologische collectie van Italica zul je veel moeten lopen.

Stierenvechten Museum

Onder de arena van Sevilla vindt u de Stierenvechten museum. Dit is niet echt een tentoonstelling in vergelijking met stierenvechten als zodanig, maar er is een breed scala van kunstwerken uit verschillende periodes van de tijd dat zijn meer of minder in vergelijking met haar en alle zaken gerelateerd aan stierenvechten. De tentoonstelling bevat ook een aantal werken van de hele wereld bekende artiesten, zoals de Picasso's cape. Een geweldige plek om naar de cultuur van Spanje weten!

Museum van de Kathedraal

Hier ziet u de verschillende kunstwerken. Sommigen van hen zijn hier sinds de 18e eeuw, terwijl sommigen van hen waren al in de kathedraal in de 14e eeuw. Het is ook de beste manier om de geschiedenis van de kerk te leren kennen. Ook de kathedraal is een indrukwekkend artistiek werk van architectuur en omdat het was gebouwd op de ruïnes van een moskee de kathedraal heeft echt veel meegemaakt!

Museum voor Moderne Kunst

Het Temporary Art Museum in Sevilla heeft vele grote kunstwerken uit het buitenland, maar de grootste nadruk ligt op de kunst van Andalusië. Er zijn een aantal tijdelijke tentoonstellingen en een prachtige permanente tentoonstelling.

Flamenco Museum


Dit is de beste museum voor u als u geïnteresseerd bent in het bijzonder in de gemeente van Sevilla. Hoewel niet de enige Flamenco museum in Spanje, Sevilla, als de plaats van de flamenco afkomst, is zeker de beste plek om te leren over. Hier krijg je de geschiedenis van deze unieke kunst genre te leren kennen en, als u wilt, er is een kans om een ​​flamenco les te nemen of bekijk een van de geweldige shows.

Regionaal Archeologisch Museum

Een andere prachtige museum voor de liefhebbers van de archeologie! Net als in de archeologische collectie van Italica, hier kun je een tentoonstelling van waardevolle dingen te vinden in de stad Italica, die is gelegen in de buurt van Sevilla. De tentoonstelling bevat voornamelijk objecten uit de Romeinse periode. U kunt deze vinden op het Plein van Amerika, naast het park van Maria Luisa.

Over de Auteur

Over Auteur


vakantiehuizen spanje is ready for a season full of sun, sea, beach party for you. Club Villamar let your ideal vacation dream come true with a varied selection of holiday homes in vakantiehuizen ibiza and villa mallorca.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo