FB pix NEXEN autobanden, al meer dan 60 jaar kwaliteit en veiligheid - Artikelpost

NEXEN autobanden, al meer dan 60 jaar kwaliteit en veiligheid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1764 | Aantal woorden: 388 | Datum: | 0 commentaar

 

NEXEN is misschien niet het meest bekende autobanden merk, maar staat toch al heel wat jaren aan de top in de autobandenmarkt. Oorspronkelijk opgericht in 1942 en in 1956 erkend als Korea’s eerste bandenproducent, is er binnen het bedrijf een enorme ervaring opgebouwd in het produceren van banden. In de afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid en momenteel exporteert NEXEN naar 120 landen en zijn er 2000 mensen aan het werk die garant staan voor een superieur en veilig product.

Banden leverancier van diverse fabrikanten

Naast het feit dat NEXEN autobanden voor particulieren levert, verzorgt NEXEN sinds 2008 ook de banden voor bekende Koreaanse automerken als KIA Hyudai en Ssanyyong. Met als hoogtepunt tot nu toe de levering voor de trendy Kia Soul, waarvoor NEXEN maar liefst 50% van de banden levert.

Overtuigd van de kwaliteit van NEXEN autobanden hebben wij maar liefst 100.000 autobanden op voorraad en geven jou daarop de laagste prijsgarantie. Via de website kun je altijd de actuele voorraad bekijken en bestellen wanneer het jou uitkomt. Eenvoudig en snel online bestellen en als je vandaag voor 15:00 uur besteld, dan kun je morgen op je nieuwe banden wegrijden, want dan worden ze de volgende dag al bezorgd. En dat bezorgen is bij ons helemaal gratis. Als je wilt dan kunnen de door jou gekozen banden ook bij een montagepartner in de buurt geleverd worden. Deze kan al vanaf €8,- per band de montage voor je verzorgen, dan heb je er zelf helemaal geen omkijken meer naar. En als er toch nog vragen of opmerkingen zijn, dan staat onze professionele klantenservice telefonisch voor je klaar.

Genoeg redenen dus om je NEXEN banden bij ons online te bestellen en binnenkort weer veilig en vertrouwd de weg op te gaan. Niet voor niets is de slogan van NEXEN: “Driving a better tomorrow”.Over de Auteur

Tekstschrijver over zeer uiteenlopende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo