Ontdek Historisch Amersfoort - Artikel Post - Artikel Marketing

Ontdek Historisch Amersfoort

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Alen05
Gezien: 500 | Aantal woorden: 442 | Datum: Sat, 12 Oct 2013 | 0 commentaar

Amersfoort is een prachtige historische stad in de provincie Utrecht. Door de centrale ligging in Nederland, de goede treinverbindingen en de diverse autoverhuur mogelijkheden, is deze plaats zeer aantrekkelijk voor de stroom toeristen die de diverse attracties en mooie plekken in Nederland willen bekijken en ervaren. Maar het mag niet vergeten worden dat deze stad zelf ook een bezienswaardigheid is, met voorop natuurlijk het historische centrum en haar bijzondere architectuur. Met meer dan 130.000 inwoners is Amersfoort een middelgrote stad en wie de mogelijkheden niet uitgebreid genoeg vindt kan een auto huren, en profiteren van de nabijheid van Utrecht, Amsterdam en het zakelijke centrum van Nederland, de Randstad.

Het historische centrum is een bezienswaardigheid op zich. Er zijn nog steeds op bepaalde plekken langs de rand van de oude stad resten van de 15e-eeuwse stadwallen te zien, maar elders zijn in de loop van de tijd in plaats daarvan de schilderachtige muurhuizen ontstaan. Een direct in het oog springend onderdeel van de oude stadswal is de Koppelpoort, een verdedigingswerk met een unieke ligging in de rivier de Eem. Midden in het centrum ligt de Amersfoortse Kei, waar elk jaar de Keistad-feesten worden gehouden. Een prominente plaats in de diverse attracties die deze plaats rijk is, wordt ingenomen door Dierenpark Amersfoort. Hier kan het hele gezin het hart ophalen met een prachtige dierentuin, drie speeltuinen en een 900 meter lange wandeling door het Dinobos. Behalve historie en cultuur is Amersfoort natuurlijk gewoon ook een stad waar het heerlijk winkelen is, met gezellige cafe's en uitgebreide uitgaansmogelijkheden. Trek er met de auto op uit en verken de omgeving waar de wandelaar zich helemaal kan verliezen in de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Voor de watersporter is het slechts een korte rit naar de natuurgebieden van de Vinkeveense en de Loosdrechtse Plassen.

De mogelijkheden om een auto te huren in Amersfoort zijn legio en onmisbaar om, onafhankelijk van het openbaar vervoer, al deze bezienswaardigheden van de stad, haar omgeving en de andere prachtige en aantrekkelijke plaatsen in de regio in alle rust en op uw gemak te kunnen bezichtigen. Schilderachtige dorpen, een afwisselend landschap, kastelen en bruisende steden; Alles komt binnen handbereik met het grote aanbod aan autoverhuur in de stad. Bekijk de diverse opties, regel online een auto naar wens en beleef een heerlijke tijd in Amersfoort!

 Over de Auteur

Auteur is a travel writer en hij is geassocieerd met Hertz van afgelopen jaren. Hij gewoonlijk over bekende vakantie plaatsen, gemakkelijkste manieren om er wereldwijd. In dit artikel beschrijft hij over ite bezienswaardigheden te bezoeken en dingen te doen, eten, winkelen in Amersfoort en autoverhuur faciliteiten van Maanlander, Amersfoort wanneer gezinnen reizen.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.hertz.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo