Optimaal transport en opslag | Bigbagstore.nl - Artikelpost

Optimaal transport en opslag | Bigbagstore.nl

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 141 | Aantal woorden: 947 | Datum: | 0 commentaar

Zorgeloos je goederen opslaan en vervoeren begint natuurlijk met het zoeken van de juiste methode. Die heb je echter snel gevonden met onze veelzijdige Big Bags!

Licht en donker. Vocht en droogte. Water en vuur. Stevig- of soepelheid. Hitte en kou. Met deze contrasten willen we maar illustreren dat je niet alle producten op dezelfde manier kunt aanpakken. Laat staan bewaren en vervoeren! Je moet altijd rekening houden met de kwetsbaarheid van iedere grondstof. Hoe kun je nou al je bouw- of voedselwaren in een zo perfect mogelijke staat afleveren bij je klanten? 

Het antwoord bestaat uit onze vierkante Big Bags! Voor iedere grondstof hebben we wel een eigen soort, waarmee transporteren en opslaan appeltje eitje worden. Lees snel verder voor de vele mogelijkheden die we jouw onderneming kunnen bieden!

Diverse toepassingen

Voor bepaalde sectoren is het gewoonweg niet mogelijk om voor iets anders dan onze Big Bags te kiezen. Dat komt omdat ze perfect inspelen op de diverse grondstoffen die je erin opslaat. Dit baseert zich weer op de speciale voering die je in onze Big Bags terugvindt. De ene laat bijvoorbeeld wel lucht door en de ander niet, allemaal naargelang de inhoud dat wel of niet nodig heeft. Weet je niet zeker waar jouw Big Bags aan zouden moeten voldoen? Bekijk dan de beschrijvingen van de diverse modellen op onze overzichtelijke website!

Hoog draagvermogen

Eén van de grote voordelen die Big Bags bieden zijn hun hoge draagvermogens. Ze kunnen flink wat hebben dankzij de stevige kunststof waarmee ze zijn geweven. Dat betekent ook dat de Big Bags heel lang meegaan en opnieuw te gebruiken zijn. Bovendien is hun gewicht heel erg licht, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen wanneer je ze tijdelijk niet gebruikt.

Service op maat

Vind je op Bigbagstore.nl niet het formaat dat je nodig hebt? geen probleem! Bij ons zijn Big Bags op maat leverbaar. Geef daarom gerust de gewenste afmetingen aan ons door. Vermeld daar uiteraard ook bij wat je in je Big Bags op wilt kunnen slaan, zodat we met de voering rekening kunnen houden. Daarnaast hebben we voor gevaarlijke stoffen aparte producten, zoals asbestzakken. Hierop staat duidelijk aangegeven wat de - beoogde - inhoud is, zodat iedereen weet dat er voorzichtig mee om moet worden gegaan. Let op: het gaat hier niet om een Big Bag.

Gratis reclame

 

Zie je wel ‘s van die wallen staan, die volledig zijn opgebouwd met gevulde Big Bags? Dat maakt ze het perfecte reclamemiddel want iedereen die er langs komt ziet ze! Kies daarom voor bedrukte exemplaren met jouw bedrijfsnaam en logo erop. Binnen de kortste keren staat de telefoon roodgloeiend!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van BigBagStore!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo