Park Guell - Artikel Post - Artikel Marketing

Park Guell

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Pamelaanderson
Gezien: 723 | Aantal woorden: 469 | Datum: Thu, 4 Aug 2011 | 0 commentaar

Park Guell is een adembenemende tuin, ontworpen door de architect Antoni Gaudi Barcelonian. Het werd gebouwd 1900-1914. Het park is vernoemd naar Eusebi Guell, die had het idee om 60 huizen te bouwen voor de gegoede burgerij van Barcelona. In dit project wilde hij profiteren van de prachtige heuvel dat het park wordt gelegd op, zodat hij kon luxe huizen bieden met veel bezienswaardigheden en schone lucht gelegen afstand van het centrum van de stad en fabrieken en met boswandelingen op de weg. Maar het project bleek commercieel geen succes en het werd een prachtig openbaar park. In 1906 verhuisde Gaudi in te leven in een van de huizen genaamd Larrard House. Dit huis is nu het Museum van Gaudi en is een van de meest populaire bezienswaardigheden van Barcelona. Het is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO genaamd "Werken van Antoni Gaudi".

Tijdens het invoeren van het Park Güell, zie je een enorme dubbele trap en Gaudi's beeld van een hagedis. De kunstenaar hield echt van de natuur en blijkbaar werd hij ook geïnspireerd door haar toen hij het maken van dit meesterwerk van het modernisme. Wanneer je de trap voorbij met de hagedis, zul je zien dat er een kamer die ook speciaal is ontworpen door de kunstenaar. Het is nu de plaats van de centrale markt. Er is ook een bank met een unieke, speciaal ontworpen kromming. Om de meest comfortabele ideale vorm van de bank, Gaudi vroeg een aantal arbeider om naakt te zitten in de natte klei. In het werk van het park, Guell Gaudi opgenomen een aantal nationale elementen, religieuze mystiek en antieke poëzie. Het werk is uitgeroepen tot een monument van historische kunst van nationaal belang. Het is vol van het leven met zijn hoge palmbomen en de talloze vogels. Dankzij de geniale werk van Antoni Gaudi, alles in het park is ongebruikelijk en specifiek. Er is een speciale rustgevende sfeer die ervoor zorgt dat je het gevoel alsof je in een sprookje in plaats van in een eenvoudige park.

Vandaag de dag kan iedereen een bezoek van het park Güell. Het is gratis (met uitzondering van het museum) en elke dag open van 10 uur tot zonsondergang. Het is een geweldige plek voor de besteding van uw vrije tijd en genieten van de prachtige werken van de wereld beroemde lokale architect. Het is nogal ver van het centrum van de stad Barcelona, ​​maar je kunt er gemakkelijk met de bus of per trein en natuurlijk te voet als je houdt van lange wandelingen.

Over de Auteur

over Auteur
Vakantiehuizen costa blanca is klaar voor een seizoen vol zon, zee, strand feest voor je. Club Villamar laat uw ideale vakantie droom met een gevarieerde selectie van vakantiehuizen in Vakantiehuizen Calpe en villa vriendjes.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo