FB pix RONDA - magische berg Topstad in Andalusië, Zuid-Spanje - Artikelpost

RONDA - magische berg Topstad in Andalusië, Zuid-Spanje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1644 | Aantal woorden: 474 | Datum: | 0 commentaar

Een reis naar Ronda is sterk aanbevolen wanneer u een bezoek aan Andalusië. De reis naar de berghelling zeker kan intimiderend zijn, maar het zal allemaal de moeite waard als je van het uitzicht op de top.

Met oorsprong in het Neolithicum, Ronda is een van de oudste steden van Spanje. Pileta's Cave, samen met andere verbazingwekkende grot schilderijen schilderijen uit het Paleolithicum leeftijd is opgegraven.

Naast hun stempel te drukken werden de Moren. U kunt genieten van het prachtige uitzicht met een wandeling langs de wanden of bezoek de beroemde Arabische baden.

Een ander moet bezoeken op de lijst van een toerist is Casa del Rey Mor die wordt verondersteld om terug te zijn ontstaan ​​in de 18e eeuw. Een attractie van het huis is de tuin gecreëerd door de ongetwijfeld talentvolle tuinarchitect uit Frankrijk, Forestier, circa 1912. De mijn bestaat uit een grote zigzaggende trap geëtst in de steen en wordt bedekt door een prachtig systeem van kluizen boven op elkaar. Een andere attractie is de kamer van de lente of de Sala del Manantial, waaruit het water voor de Koning werd verkregen door de slaven.

Ronda het centrum van activiteit is de "Nieuwe Brug". De Nieuwe Brug splitst de stad in een grote inkeping-El Tajo, waarin je kunt zien huizen gelegen over de rand van de Spaanse kliffen. Daarnaast hebben we de perfecte plek voor een gestage wandeling na een drukke dag van sightseeing, de mooie Alameda del Tajo hebben. We hebben ook de Blas Infante uitzichtpunt, waar u kunt een enorme daling van het maken van meer dan een balkon met uitzicht.

De oudste arena van Spanje wordt gevonden in Ronda en het heet Plaza de Toros en de standbeelden van twee beroemde stierenvechters van Ronda, namelijk Cayeano Ordonez en Antonio Ordonez kan worden gezien buiten haar entree. Het werd ingehuldigd door de twee beroemde stierenvechters, Pedro Romero en Pepe Hillo in 1785. Als u besluit om hier te bezoeken, kunt u de arena zelf, zijn museum, grenzend aan gebouwen als paddocks.

Een gevoel van terug in de tijd zal zeker worden gevoeld door degenen die een wandeling door de straten het definiëren van Ronda vanwege de fraai gebouwen bestrating van de smalle straatjes, tapas bars en restaurants en natuurlijk de gezellige winkels. Interessante musea kan ook worden gezien, zoals het Museo del Bandelero. Je zal nooit moe van bezienswaardigheden bezoeken, omdat je kunt zien en bezoeken vele mooie kerken en pleinen en vele terrasjes waar u kunt zitten voor een tijdje en rust.

Over de Auteur

over Auteur
villa spanje is klaar voor een seizoen vol zon, zee, strand feest voor je. Club Villamar laat uw ideale vakantie droom met een gevarieerde selectie van vakantiehuizen in villa Ibiza en Vakantiehuis spanje.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo