Scheepsonderdelen voor onderhoud en reparatie - Artikel Post - Artikel Marketing

Scheepsonderdelen voor onderhoud en reparatie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 111 | Aantal woorden: 417 | Datum: | 0 commentaar

Voor uw werkzaamheden is het belangrijk dat uw schip te allen tijde kan varen. Daarom heeft uw schip eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Tijdens dit onderhoud zullen scheepsonderdelen vervangen moeten worden. Door het veelvuldig gebruik maken van uw schip kunnen onderdelen kracht en kwaliteit verliezen. Wij zorgen dat wij zoveel mogelijk scheepsonderdelen op voorraad hebben zodat wij u snel van nieuwe onderdelen kunnen voorzien. Wist u dat u altijd zes maanden garantie heeft op onze onderdelen? Blijkt er toch nog een defect te zijn, vervangen wij het onderdeel nogmaals. Door onze centrale locatie kunnen onderdelen bij ons op het werf vervangen worden, mocht u niet de mogelijkheid hebben naar ons toe te komen sturen wij de onderdelen zo spoedig mogelijk op. Het is niet de bedoeling dat u te lang stil komt te liggen.

Benieuwd welke scheepsonderdelen wij voor uw schip kunnen leveren? Wij hebben een breed assortiment aan onderdelen en een 24 uurs beschikbaarheid. Lees snel verder voor meer informatie over dit onderwerp.

Scheepsonderdelen kopen of ruilen

Wat je niet vaak zult horen is dat u ook scheepsonderdelen kunt ruilen, in plaats van nieuwe onderdelen te kopen. Wij kunnen oude scheepsonderdelen van u namelijk opknappen en een tweede leven geven. Daarom hoeft u niet altijd nieuwe onderdelen aan te schaffen en is een ruil meer dan voldoende. Benieuwd of u nog bruikbare onderdelen in uw schip heeft, wij sturen graag een van onze medewerkers langs om dit te inventariseren. U kunt natuurlijk ook altijd aanmeren bij ons aan de kade.

Contact en locatie

Door onze locatie worden wij door velen bestempeld als de ideale partner voor de zee- en binnenvaart. Doordat wij een eigen afmeerkade hebben met vrijeligplaatsen hoeft u geen havengeld te betalen. Daarnaast zijn wij centraal gelegen bij de Brienenoordbrug. Geïnteresseerd in het aanschaffen van nieuwe scheepsonderdelen voor uw schip? Dan verwijs ik u graag door naar onze website. Hier lees je alle uitgebreide informatie en staan onze contactgegevens.Over de Auteur

Door onze locatie worden wij door velen bestempeld als de ideale partner voor de zee- en binnenvaart.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo