Scooter onderdelen op internet kopen of in de winkel? - Artikel Post - Artikel Marketing

Scooter onderdelen op internet kopen of in de winkel?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: tomi
Gezien: 472 | Aantal woorden: 489 | Datum: Sun, 16 Jun 2013 | 0 commentaar

 

 

Vroeger kochten de meeste mensen hun scooter onderdelen gewoon in de reguliere winkel. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor hun scooter onderdelen online te bestellen. Wij gaan in op de voor- en nadelen van beiden kanalen en geven je tips om je onderdelen veilig thuis bezorgd te krijgen.

Scooteronderdelen kopen in een reguliere winkel

Wanneer je scooter onderdelen in een reguliere winkel koopt kun je deze onderdelen vaak zelf in je handen houden voordat je koopt. Je kunt dus zien wat je koopt. Maar dit is ook niet altijd waar. De reguliere winkels hebben namelijk niet elk onderdeel op voorraad, waardoor het onderdeel speciaal voor jou besteld moet worden. En dan moet je zo’n onderdeel in veel gevallen gewoon kopen. De voorraden van veel fysieke winkels blijken ook vaak minimaal te zijn, en onderdelen die weinig verkocht worden hebben in veel gevallen een lange levertijd. Bovendien is de prijs die je voor onderdelen betaald vaak gewoon misdadig te noemen. Deze prijzen zullen alleen maar verder stijgen naarmate shoppen op het internet populairder wordt.

Scooter onderdelen kopen op internet

Kun je jouw scooter onderdelen dan beter op internet kopen? in veel gevallen wel, maar niet elke webwinkel is even betrouwbaar. Er bestaat dus een groot verschil in kwaliteit en service op het internet. Maar hoe weet je nu of je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt? Er zijn een aantal factoren waaraan je dit kunt zien. Ten eerste moet je kijken of een webwinkel betrouwbare betaalmethoden aanbiedt. Kun je betalen met iDeal of wellicht met acceptgiro? Ook de recensies die andere klanten schrijven over een webwinkel zijn belangrijk. Even Googlen op recensies of beoordelingen en de naam van de webwinkel kan je veel inzicht geven in de manier van werken van het bedrijf. En als laatste kun je altijd kijken of een webwinkel in het bezit is van een keurmerk. Als alle punten positief zijn kun je met zekerheid zeggen dat je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt.

Het kan zijn dat je niet weet welke onderdelen er op jouw scooter passen. In dat geval kun je altijd overwegen een scooter forum te raadplegen. Hier worden vragen beantwoord door andere gebruikers. Op een goed forum krijg je antwoord op al je vragen!Over de Auteur

Tom Jacobs sleutelde jarenlang zelf aan scooters en brommers. Daardoor weet hij erg veel van dit onderwerp. Hij kan je perfect informeren over het kopen van scooter onderdelen op internet, daar hij dit zelf ook regelmatig doet!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo