Snel je auto verkopen zonder kosten - Artikel Post - Artikel Marketing

Snel je auto verkopen zonder kosten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: merweb
Gezien: 182 | Aantal woorden: 818 | Datum: Mon, 2 Oct 2017 | 0 commentaar

Je auto zonder kosten snel verkopen kan bij Gratis mijn auto verkopen. Deze autoveiling website maakt het namelijk mogelijk om gratis en snel van je auto af te komen. Met particulieren heb je niets te maken, omdat deze autoveiling alleen zaken doet met RDW erkende autobedrijven. Zo verkoop je dus makkelijk, snel en veilig je auto.
Binnen 24 uur je auto verkopen

Om snel je auto te verkopen, meld je allereerst je auto vrijblijvend aan op de website. De auto komt in de veiling te staan, en de aangesloten autobedrijven kunnen vanaf dat moment bieden op je auto. Het hoogste bod wordt na 24 uur bekend gemaakt en daarmee kun je doen wat je zelf wilt. Vind je het bod aantrekkelijk, dan kun je ervoor kiezen om je auto daarvoor te verkopen. Is het bod niets, dan wijs je het bod af, of onderneem je geen actie. Het bod vervalt automatisch na 3 dagen namelijk. Wanneer de bedenktijd verstreken is mag de hoogste bieder het bod intrekken en vervalt de aanbieding. Ga je wel op tijd akkoord, dan verkoop je gegarandeerd je auto tegen het geboden bod.


Altijd veilig verkopen

Je verkoopt altijd veilig je auto omdat alle aangesloten autobedrijven RDW erkend zijn. Er zijn meer dan 5000 bedrijven actief welke kunnen meebieden. Hierdoor krijg je altijd een goed en aantrekkelijk bod op je auto, en kun je hem bovendien direct verkopen.


Je maakt een afspraak over wanneer het jou uitkomt, en draagt je auto over aan de koper. De koper zorgt ter plaatse voor een vrijwaringsbewijs en betaling. Zo heb je dus direct het geld in handen om bijvoorbeeld een andere auto te kopen. Dit is altijd voordeliger dan een auto inruilen omdat je meer voor je auto terug krijgt.


Auto verkopen met schade

Ook een schadeauto verkopen gaat kinderlijk eenvoudig. Heeft je auto krassen, deuken, hagelschade, bumperschade, motorschade, of een andere schade, dan is dit de snelste weg om je auto goed te verkopen. Er zijn namelijk ook bijzonder veel schadespecialisten aanwezig welke meer voor je auto teruggeven dan andere bedrijven. Zo krijg je dus altijd de beste prijs. Geloof je het niet? Kom het dan gratis en vrijblijvend uitproberen!


Merken en modellen

Ieder merk mag worden aangemeld, van Volkswagen tot Lancia, dus ook minder bekende merken. Heb je een cabrio, station, of bedrijfswagen? Ook dan ben je van harte welkom om de veiling gratis uit te proberen. Kom naar https://gratismijnautoverkopen.nl/

 

Over de Auteur

merweb

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo