FB pix Spectaculair vervoer voor uw teambuilding evenementen en het organiseren van een succesvol personeelsfeest! - Artikelpost

Spectaculair vervoer voor uw teambuilding evenementen en het organiseren van een succesvol personeelsfeest!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1003 | Aantal woorden: 2111 | Datum: | 0 commentaar

 

Laat u verrassen door teambuilding personeelsfeest.be

Het zoeken naar een uniek personeelsfeest en of teambuilding sessie kan best lastig zijn. Vaak wordt er gekozen voor iets dat of al zo vaak is gedaan, of iets dat door maar een paar fanatiekelingen in de groep worden gedaan. Vaak zien wij dat er gekozen wordt om alweer te gaan karten, lasergamen of simpelweg uit eten te gaan. Dit is niet echt het idee van teambuilding en of een succesvol personeelsfeest. Dit moeten evenementen zijn die bij u en uw collega's voor altijd bij blijven, en u en uw collega's dichter bij elkaar te brengen! Echter is het vinden van een unieke manier om uw personeelsfeest te vieren, en de teambuilding uniek te organiseren nog best lastig. Vaak is er weinig animo voor die "unieke activiteiten" of ze zijn niet te betalen waardoor u als nog terecht komt op de bowlingbaan.

Echter denken wij bij TEAMBUILDING-PERSONEELSFEEST.be hier anders over. Teambuilding moet iets toevoegen aan de samenwerking en saamhorigheid van uw collega's. Een personeelsfeest daarentegen, moet een echt feest zijn. Een uitje waar elke werknemer naar toe leeft elk jaar! Bij teambuilding personeelsfeest.be beseffen wij dat deze activiteiten een bijzondere ervaring moeten zijn! Wij streven er dan ook na om u dit mee te kunnen geven als u bij teambuilding personeelsfeest.be een offerte aanvraagt!

Indrukwekkende limousines, enorme partybussen en unieke vipbussen!

Wat doen wij dan waardoor uw teambuilding sessie of personeelsfeest zo denderend succes wordt? Zoals de titel van dit kopje al vermeldt, zijn wij van teambuilding personeelsfeest.be gespecialiseerd in het verhuren van feestelijke partybussen, grote limo's en bijzondere vipbussen! Deze voertuigen kunnen zo worden aangepast dat ze voor elk evenement, of u nou een groot personeelsfeest wilt waarbij muziek en karaoke aan te pas komt, of een toch wat formelere teambuilding sessie, geschikt zijn! Onze vipbussen maar ook partybussen en limousine beschikken over een groot aanbod aan multimedia en andere gadgets. Denk hierbij aan rookmachines, lasershows, vuurkanonnen, multicolor LED verlichting en tientallen LCD schermen. Het mooie van onze voertuigen is dat ze van setting en sfeer veranderd kunnen worden door simpel weg het indrukken van een knop! Soms word er bewust voor gekozen om de limobus eerst in een wat zakelijker n formeler sfeer in te stellen. Maar naarmate het feest vordert kan de setting zo worden veranderd naar een thema als "Moulin Rouge" of de 80's of wat dacht u van aan het strand? Al deze thema's (en vele meer) staan allemaal tot uw beschikking!

Bent u al overtuigd dat uw teambuilding sessie of personeelsfeest bij ons in goede handen is? Zo niet, lees gerust verder en laat u overtuigen wat wij nog meer te bieden hebben!

 

Teambuilding

Teambuilding, een concept dat al zo lang bestaat maar vaak op de zelfde wijze word ervaren. Niet bij teambuilding personeelsfeest.be! Onze missie is om u en uw team een teambuilding sessie te geven die u bij blijft de rest van uw leven! Zo bevinden zich in onze vipbussen ook een rondzit, ideaal voor groepssessies om elkaar beter te leren kennen! Zo kunt u ook er voor kiezen om de catering door ons te laten organiseren, zo kunt u zich volledig focussen op dat geen waar naar u opzoek bent; een succesvolle team building sessie!

Door ons grote aanbod aan media installaties, kunt u praktisch elke teambuilding activiteit realiseren!

 

Personeelsfeest

U zoekt een manier om uw werknemers een personeelsfeest te geven die zij verdient hebben? In plaats van om alweer met 20 man op de bowling baan te staan kunt u er ook voor kiezen om uw personeelsfeest via teambuilding personeelsfeest.be te laten organiseren!

Wij bieden u dan feestelijke vervoer, dat u niet alleen van A naar B brengt, maar ook alle mogelijke vormen van entertainment kunnen bieden! Onze partybussen zijn zo divers en multifunctioneel dat ze aan bijna elke eis kunnen voldoen! Zoekt u een bedrijfsfeest met muziek en een live DJ? Of wilt u hostess aan boord? Of zelfs een zanger(es)? Bij teambuilding personeelsfeest.be kunnen wij dit allemaal voor u regelen en realiseren!

Een personeelsfeest moet ook echt een feest zijn, en dat kunt u verwachten bij teambuilding personeelsfeest.be!


Onze vestiging en staanplaatsen

 

Aangezien wij gevestigd zijn in Baarle-Nassau, zijn wij al jaren actief in niet alleen Nederland maar ook België! Door onze ideale ligging kunnen wij elk bedrijf in heel de Benelux voorzien van 1 van onze geweldige voertuigen!

De voertuigen die wij van teambuilding personeelsfeest.be verhuren staan uitgestald in verschillende plaatsen verdeeld over het land, waardoor wij loze kilometers kunnen voorkomen en de prijs nog lager houden! Mocht u willen weten wat dit voor uw portemonnee betekend? Vraag dan gerust een offerte aan op onze website teambuilding-personeelsfeest.be of neem contact met ons op!

 

Kwaliteit, diversiteit en betrouwbaarheid

 

Bij teambuilding personeelsfeest.be weten wij als geen ander dat kwaliteit van de service enorm belangrijk is. Daardoor worden onze bussen zorgvuldig onderhouden en altijd in top conditie bij u geleverdt! Gewassen, schoongemaakt en gepoetst lijkt het net als of u in een totaal nieuw voertuig rijdt!

Zoals als eerder vermeldt zijn onze bussen erg flexibel en kunnen zij er voor zorgen dat de diversiteit hoog is. Bij teambuilding personeelsfeest.be beseffen wij namelijk ook dat geen feest het zelfde is, en dat elk evenement zo haar eigen thema met zich mee brengt. 

De bussen van teambuilding personeelsfeest.be bevatten onder ander de volgende gadgets:

 

    - 7500 Watt PA Muziekinstallatie, zowel binnen als buiten

    - Rookmachines (op aanvraag)

    - Pangolin Lasershow

    - Multicolour LED Verlichting

    - Tientallen LCD schermen

    - Karaokemogelijkheden

    - Lichtshows in diverse thema's

    - Vlammenwerpers

    - Vidiwall

    - en nog veel meer!


 

Regen wind en zonneschijn!

Indien u nog niet overtuigd bent zou ik u graag nog een ander voorbeeld willen geven waarom een teambuilding sessie of personeelsfeest bij teambuilding personeelsfeest.be ideaal is voor uw bedrijf! Vele activiteit, paintballen, boogschieten en vele meer, bevinden zich buiten, en aangezien het weer in de Benelux nog wel eens wisselvallig kan zijn, is het plannen van een dergelijk buiten activiteit lastig en nooit zonder een enkel risico. Bij teambuilding personeelsfeest.be echter, kunt u er van op aan dat de bussen vrijwel altijd rijden. Of het nou regent of als de zon schijnt, bij teambuilding personeelsfeest.be kunnen wij u voorzien van die geweldige ervaring waar u naar op zoek bent! Dit houd ook in dat onze bussen gedurende de hele dag verhuurd kunnen worden en niet verbonden zijn aan een bepaalde tijd! Of u nou de bus in de vroege morgen mee wilt voor een vergadering in combinatie met een brunch, of u wilt onze luxe vipbus in de late uurtjes mee om uw personeelsfeest op een onvergetelijke manier af te sluiten, bij teambuilding personeelsfeest.be kan dit allemaal geregeld worden en zijn wij daar heel flexibel in! Kortom, genoeg redenen om uw teambuilding activiteiten en uw jaarlijkse personeelsfeest te ervaren in onze unieke vipbussen!

 

Bent u inmiddels overtuigd? Zo niet kunt u altijd nog meer informatie vinden op onze website! Ook zijn wij van teambuilding personeelsfeest.be ons er van bewust dat een filmpje meer zegt dan hoeveel woorden ook. Kijk daarom gerust op onze website en wordt geïnspireerd door ons brede scala aan audio visueel materiaal! Een offerte aanvragen kan ook altijd,  dit is uiteraard gratis en wij streven er na om deze te beantwoorden binnen 1 werkdag!

 

Wij hopen dat wij u voldoende geïnformeerd hebben en dat u net zo enthousiast bent als ons! Wij willen u graag van dienst zijn, en u die on vergetelijke ervaring mee te geven!

Mocht u nou gedesinteresseerd zijn in andere services die wij verlenen? Dan kunt u ook terecht op onze partner websites:

 

Voor een limousine huren

Voor een succesvol bedrijfsuitje

 

Bedankt voor uw tijd, en tot gouw!

 

teambuilding personeelsfeest.be

Specialist in het organiseren van Teambuilding sessies en uw personeelsfeest!

 

Over de Auteur

Medewerker van teambuilding-personeelsfeest.be.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo