Tankpad - Artikel Post - Artikel Marketing

Tankpad

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: GMD
Gezien: 145 | Aantal woorden: 419 | Datum: Thu, 14 Dec 2017 | 0 commentaar

Tankpads

Tankpads zijn niet alleen mooi voor op je motor, maar hebben ook een nuttige functie om je tank te beschermen tegen beschadigingen. Een krasje van een knoop of rits van een motorjas of motorbroek is helaas zo ontstaan. Een tankpad is voorzien van de dikke flexibele coating die dit voorkomt. Neem daarbij de mooie designs van de tankpads en je kunt eigenlijk niet zonder. De ontwerpen van de tankpads zijn tegenwoordig zeer uitgebreid en specifiek voor veel modellen verkrijgbaar, zodat deze perfect aansluiten bij de rest van het design van je motor.

Design

Zoals aangegeven zijn de tankpads in veel specifieke design te krijgen. M.n. MotoGrafix heeft zeer mooie designs. Zij hebben zich gespeciliseerd in ontwerpen die specifiek aansluiten bij het design van je motor. Deze tankpads zijn o.a. te verkrijgen bij mPartz.

Aanbrengen van de tankpad

Het aanbrengen van een tankpad is op zich eenvoudig. Wel zijn er een aantal punten waarmee je rekening moet houden, zodat je maximaal plezier hebt van je tankpad.

  • Markeer eerst van bijvoorbeeld papieren plakband waar je de tankpad wilt hebben. Let er op op dat je juiste de hoogte bepaald en ook wat het midden is van de tank.
  • Voor een goed plakresultaat (geldt voor elke sticker) moet je er voor zorgen dat de ruimte minimaal 15 graden is en niet vochtig (zoals vaak in schuur of garage). Als je bijvoorbeel de tank in je huiskamer neer legt om op te warmen, laat deze dan minimaal 1 dag liggen aangezien je in eerste instantie condensvorming krijgt en dat heeft even nodig om te verdampen.
  • Als de tankpad op een kromming wordt geplakt, verwarm dan eventueel met een fohne de tankpak na het plakken. Plak de hoeken eventueel goed vast met plakband voor 24 uur, zodat de lijm de kans krijgt om goed te hechten. Haal deze tape na 24 uur weg.


Over de Auteur

GMD is de overkoepelende organisatie voor detailhandel via internet van motoraccessoirese en motoronderdelen. Dit geschiedt o.a. via de webshop mPartz motoraccessoires.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo