Tips: hoeveel brandstof onze auto's echt verbruikt? - Artikel Post - Artikel Marketing

Tips: hoeveel brandstof onze auto's echt verbruikt?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 229 | Aantal woorden: 645 | Datum: | 0 commentaar
Officiële gegevens op benzineverbruik is een blunder voor gribouilles. In de praktijk kan de wagen meer dan enkele tientallen procenten te eten. Kijk eens naar dit woord te vinden de enquêtes iemand echt verwacht in normale transport, met om te begrijpen wat ze moeten doen, zodat onze auto verbruikt minder.

Het doorlopen van de brochures van de voertuigen, moeten we optreden omdat zacht met verdachte dat als verzekeringsdocumenten met heerlijkheid vakbonden - in dit geval, wat al het meest belangrijk voor de cliënt kan worden in kleine letters ingevoerd.

Voor de vaste klant, "het brandstofverbruik in een stad" gewoon betekent dat de informatie over de kosten die de auto kan eten in reizen gebied, dan 'de gewone consument "manier waarop de prijs die zal worden verbruikt met bijgevuld 100 km. Echter, in feite, zij geen ware.

Leveranciers Automobile, in het beschermen tegen mogelijke verzoek van teleurgesteld klanten zelf onder de gegevens met gas eten van een minuut informatie die suggereerde waarden anders is dan de werkelijke waarde zou kunnen zijn, en worden alleen gebruikt om te vergelijken.

Wat kunnen we begrijpen in de brochure is de energie-uitgaven van de moderne Amerikaanse Driving Cycle (NEDC), en dus nu klinische kwesties die bestaan ​​reguleren. Het bijvoeglijk naamwoord "roman" die aanwezig zijn bestaat in hun ster kan bedriegen omdat de routine is van kracht vanaf 1996 woonde enigszins veranderd met 2000.

Sindsdien is de planners had veel tijd om auto's die zijn gemaakt met juiste niveau aan te passen. De dagen laten ze gewoon van plan hun auto doet sound met gestandaardiseerde check. Hun werk in de vorm van de route is verbonden met ondergeschikt belang.

Hoe kunnen we energie besparen?
1. Ten eerste, je moet rijden in overeenstemming met de bezoekers regelgeving,
2.Tu moeten de specialist beperking van de auto te beheren. Zal niet vergeten om de bandenspanning te regelen met een maximaal gebruik van de door de fabrikant voorgestelde gegeven belasting. De macht van de remmen en draai geometrie met ceremonie en herhaaldelijk wisselen van de luchtfilter,
3.Jette onnodige dingen borsten en ontmanteld de top box als je het niet gebruikt,
4.N'abuse geen airconditioning - het wordt bestuurd met de motor. De prachtige kosten kan kosten, met name in voertuigen met kleine, lage motor, zelfs 2 liter gas per 100 km,
5.Oublie sportief rijden, krijgen positieve gewerkt om de voorzichtige gedrag,
6.Si je een van de verkopers van verschillende auto's voorzien van een schakelindicator, moet je aan te passen aan hun waarschuwingen om brandstof te besparen. Maar als je wilt om de motor te verlengen, moet een persoon dit te ontslaan. Brandstof laagste verbruik kon worden bereikt door middel van het nemen van de hogere race om korte snelheid.
7.Si u wilt dicht bij het energieverbruik waarden gepresenteerd in de automakers brochures te krijgen, mensen moeten oliën laag gewicht te gebruiken, dus die zijn duidelijk, onafhankelijk van warmte. Vanwege de verminderde interne gewicht, de motor gebruikt minder dan enkele procenten.
8.Tu kunnen banden met lage weerstand, maar de belangrijkste keuze onafhankelijke bandentests vestigen om niet afbrengen in natte wegen (veel van die banden zwak dit soort manier te remmen).

Over de Auteur

Over het algemeen hoop ik dat deze artikel veel mensen kan laten zien dat de bandenspanning een van de belangrijkste elementen van de veiligsheid van het gebruik van jouw autos is. De remen en de banden kunnen vaak net het verschil maken – onderschatt dit niet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo