Tips voor auto exterieur waar je iets mee kan - Artikelpost

Tips voor auto exterieur waar je iets mee kan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 116 | Aantal woorden: 763 | Datum: | 0 commentaar

Wil je graag het uiterlijk van je auto veranderen en weet je niet waar je moet beginnen? In dit artikel zijn een paar vette tips waarmee je weer vooruit kan met het pimpen van je exterieur!

Uitlaat

Als je van scheuren houdt, moet er ook een dikke uitlaat op zitten natuurlijk. Of wil je juist dat je uitlaat er stijlvol uit ziet? Het kan allemaal. Je kan er een demper op zetten of juist een sierstuk voor extra elegantie. Eén ding is zeker, je uitlaat is erg belangrijk voor het exterieur van je auto.

Velgen

Op het moment dat jij over de snelweg scheurt, is het eerste wat mensen zien je velgen. Vooral als deze extra opvallen. Met velgen kan je ook alle kanten op. Wil je zwarte, gouden of lichtmetalen velgen? Het beste is om een design te kiezen die bij de rest van je auto past. Daardoor maakt het je auto helemaal af!

Bodylift

Hou jij van lekker hoog op de weg zitten? Of gewoon van grote banden? Geef je auto dan een bodylift. Hierbij worden spoorverbreders tussen het lichaam en onderstel van je wagen geplaatst om de rijhoogte te vergroten. Vaak zie je dit bij grotere auto’s terug.

Wieldoppen

Een manier om goedkoop je banden te pimpen zijn wieldoppen. Veel mensen zijn niet bekend met wieldoppen en dat is natuurlijk hartstikke zonde. Ze verwarren wieldoppen met velgen. De velg is het onderdeel waar de band omheen zit en een wieldop kan je op de band monteren. Een auto functioneert niet zonder velgen, maar wel zonder wieldoppen. Je moet goed kijken of jouw banden wel wieldoppen kunnen dragen. Op lichtmetalen velgen wil dat niet, op zwarte stalen velgen wel.

Facelift

Wil je je bak nog even een finishing touch geven en hoeft er niet al te veel meer aan te gebeuren? Dan kan het een goed idee zijn om een facelift te geven. Dan ziet je auto er weer helemaal tiptop uit!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van wieldoppen.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo