Tips voor auto wassen - Artikel Post - Artikel Marketing

Tips voor auto wassen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: merweb
Gezien: 259 | Aantal woorden: 474 | Datum: Tue, 26 Sep 2017 | 0 commentaar

Wie wil er nu geen schone, mooie en glimmende auto? Met onze snelle, eenvoudige, en doeltreffende tips, heb jij binnen een uur je auto weer stralend mooi! Professioneel je auto laten poetsen is dus niet nodig, want dit kun je zelf! Lees hoe!

 

In een mum van tijd de auto weer als nieuw

Iedereen kan de auto weer stralend mooi krijgen, en hoe je dat doet gaan we je nu vertellen. Om te beginnen heb je een goede autowas shampoo nodig. De shampoo is de basis. Koop bij voorkeur een shampoo met wax erin. Hierdoor glimt de lak al door hem alleen te wassen. Een goede spons is een must. Ga niet te lang door met een spons en gebruik bij voorkeur een microvezelspons. Een spons houdt immers ook vuil zoals zand vast. Dat kan weer krassen in de lak veroorzaken.

Spoel de auto als eerste af met schoon water. Een hogedrukspuit is natuurlijk helemaal handig, maar dat is niet perse nodig. Door hem vooraf af te spoelen, spoel je loszittend zand van de auto af.

 

Emmer met sop

Maak een emmer sop en was daarmee deel voor deel. Ieder deel dat je hebt gewassen, spoel je weer met schoon water na. Dit voorkomt vlekken. Je begint bij het dak, en werkt naar beneden toe. Met een zeem kun je de auto vervolgens drogen. Wacht niet te lang met de ruiten te drogen, anders drogen de waterdruppels op en krijg je kleine vlekken. Dit is natuurlijk ook weg te poetsen, maar levert je extra werk op.

Als de auto weer droog is kun je aan de slag met quick wax of speed wax. Deze was zit in een spuitbus of sprayflacon waardoor je het makkelijk kunt aanbrengen. Met een quickwax of speedwax poets je de was in en direct weer uit. Een hele auto kun je daardoor in ongeveer 15 tot 20 minuten poetsen. Het resultaat is het zeker waard, want de auto lijkt erna weer als nieuw!

 

Maak de banden zwart

Zeker niet onbelangrijk is de bandenzwart. Met bandenzwart geef je de autobanden een diepe zwarte kleur wat een mooi contrast geeft ten opzichte van de velgen en de lak. Hierdoor lijken de banden niet alleen als nieuw, maar de hele auto ook! Een spuitbusje bandenzwart kun je al bij de action halen voor ongeveer 2 euro.

 

Lees hier Meer over tips auto wassen 

 Over de Auteur

merweb

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo