Top 3 eigenschappen voor een koerrier - Artikelpost

Top 3 eigenschappen voor een koerrier

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 391 | Aantal woorden: 469 | Datum: | 0 commentaar

Een koerier bij Easy2send.nl is als een spil in het wiel van een logistieke organisatie. De koerier is degene die de post ophaalt en bezorgt. Dat is de core business van een koeriersdienst. De werkzaamheden van de koerier houden niet op bij het ophalen en rondbrengen van pakketten. Ook het inschatten en bepalen wat de snelste route is naar de bezorgadressen, wanneer de levering tijdgevoelig is is een belangrijk aspect. En natuurlijk is het van belang dat de koerier de pakketten netjes en zonder schade aflevert.

De top 3 eigenschappen van een koerier:
  1. Als koerier ben je de hele dag onderweg en het is daarom van belang dat je goed tegen stress bestand bent. De spanning kan hoog oplopen wanneer je vaststaat in de file en je een urgente levering moet doen. Blijf daarom altijd hoffelijk, zowel in het verkeer als erbuiten. 
  2. Als koerier kom je met veel mensen in aanraking. Zoveel mensen met zoveel verschillende achtergronden. Ondanks dat je soms boze klanten zult tegenkomen, zo zal je altijd een professionele klantgerichte houding moeten aanhouden. De klant heeft niet altijd gelijk, maar als je wilt dat je klant in de toekomst weer zaken met je doet, zul je gracieus en voorkomend moeten handelen. 
  3. Denk hierbij ook aan dat je goed en helder moet kunnen communiceren. Zowel met klanten als met collega’s. Duidelijke afspraken maken en je daaraan houden. Niets is zo verwerpelijk en vernietigend voor je business als je afspraken niet nakomen en daarbij niet of niet correct communiceren.

Wanneer je als koerier in Rotterdam de bovenstaande 3 eigenschappen bezit of ontwikkelt, zul je help je geprezen te worden op de vele beoordelingssites. Want zeg nou zelf, goede recensies dat wil toch elke ondernemer? En als werknemer wil je toch ook graag voor een gewaardeerde werkgever werken?

 

Over de Auteur

Staat bekend om informatieve artikelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo