FB pix Tweedehands auto verkopen: alles draait om de eerste indruk - Artikelpost

Tweedehands auto verkopen: alles draait om de eerste indruk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1167 | Aantal woorden: 1001 | Datum: | 0 commentaar

Je tweedehands auto verkopen. Een lastige klus om voor je gebruikte auto de vraagprijs te krijgen die je zelf voor ogen had. Veel mensen denken namelijk dat de auto in de huidige gebruikte staat meer geld oplevert dan wat de echte auto waarde is. Hoe zorg je voor de maximale opbrengt van je tweedehands auto?

Het is als auto eigenaar erg vervelend als je met minder geld genoegen moet nemen, maar realiseer je dat tweedehands auto’s ieder jaar in waarde afnemen. Ook autodealers kampen met de daling in waarde van tweedehands auto’s. Toch lijkt het alsof zij sneller kopers vinden die een hoog bod doen. Hoe krijg jij dit voor elkaar?

Kruip in de huid van de autodealer
Er is vast een goede reden waarom jij van je
tweedehands auto af wilt. Misschien wil je een grotere auto voor de toekomst of staat er een grote beurt op de agenda. Dan wil je liever je geld aan een andere auto besteden. Om die mooie auto te kunnen kopen die je op het oog hebt, moet je wel eerst deze huidige auto verkopen voor een zo hoog mogelijke prijs. Wat autodealers kunnen, kan jij ook!

Grondig reinigen
Wil je je
tweedehands auto aan een particulier verkopen, zorg dan dat de auto er netjes bijstaat. Een eerste indruk maak je maar één keer en is daarom allesbepalend. De potentiële koper weet al bij de eerste keer zien van de auto of zijn interesse nog steeds gewekt is. Haal alles uit de kast om hem enthousiast te maken. Een goed begin is het poetsen van de buitenkant. Maar ook het interieur en het reinigen onder de motorkap zijn van belang.

Zoek je koper
Je kunt nagaan dat je hier sowieso een dagdeel mee bezig bent. En dan weet je nog niet of je potentiële koper inderdaad wegrijdt in jouw tweedehands auto. Vind je dit zonde van je tijd, geld en energie dan kun je er ook voor kiezen de auto te verkopen aan een autodealer. Zij kijken moeiteloos door het vuil heen en laten dit niet afhangen van een eventuele aankoop. Autodealers vind je makkelijk online.

Auto inkoop site
Bij auto inkoop sites zijn vele autodealers aangesloten. Bij ikwilvanmijnautoaf.nl vind je kosteloos ongeveer 5000 erkende autodealers die vrijblijvend en kosteloos een bod uitbrengen op jouw tweedehands auto. Je kunt je auto eenvoudig aanmelden door onder andere je kenteken en kilometerstand door te geven. Binnen 24 uur ontvang je het hoogste bod.Over de Auteur

Auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl helpt je graag je tweedehands auto snel, veilig en kosteloos te verkopen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo