Veel gebruikte landbouwmachines - Artikelpost

Veel gebruikte landbouwmachines

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 199 | Aantal woorden: 700 | Datum: | 0 commentaar

Er worden dagelijks talloze landbouwmachines gebruikt. De landbouw is belangrijk in de productie van verschillende soorten groenten, maar ook fruit. Landbouwmachines helpen erbij grote hoeveelheden groenten en fruit te verbouwen. Er is echter niet een soort landbouwmachine, er zijn veel verschillende soorten. De ene soort wordt uiteraard een stuk meer gebruikt dan de ander. Hieronder lees je meer over enkele veel gebruikte landbouwmachines.

De tractor

De tractor, ook wel de trekker genoemd, is misschien wel de bekendste landbouwmachine. Tractors zijn in staat te trekken, te duwen, maar ook te slepen. Dit betekent dat deze machines in veel verschillende situaties gebruikt kunnen worden en dat ze vaak handig uitkomen. Veel tractoren hebben dieselmotoren, maar er komen ook varianten voor die op kerosine kunnen rijden. Bij Van Trier Europe zijn verschillende landbouwmachines, waaronder ook tractoren, te vinden.

De heftruck

De heftruck is een landbouwmachine die bedoeld is om zware spullen mee te transporteren. Deze machines worden vooral veel gebruikt voor producten die op paletten staan. Een heftruck heeft aan de voorkant twee lange metalen platen die onder de palletten geschoven worden. Deze twee metalen platen worden ook wel de vorken van een heftruck genoemd. Ook in magazijnen en bedrijfsterreinen worden heftrucks vaak ingezet om spullen te vervoeren. Ook in fabrieken komen de machines regelmatig voor. Niet iedereen is uiteraard geschikt om een heftruck te besturen. Ook verschillende heftrucks zijn te vinden bij Van Trier Europe. De ene heftruck kan overigens ook wat meer gewicht aan dan de andere heftruck. In iedere situatie kan dit verschillen.

De verreiker

De verreiker is een behoorlijk grote landbouwmachine. Deze wordt gebruikt om zware lasten van de ene naar de andere plaats te vervoeren. Met name in de industrie en bij agrarische klussen worden verreikers veel ingezet. Ze hebben vaak een soort hijskraan waarmee de zware spullen opgetild kunnen worden. Deze kunnen vervolgens neergezet worden op de plek waar ze moeten komen. Er zijn verreikers met roterende bovenwagen en verreikers met vaste telescooparmen. Wat voor soort je prettiger vind werken,  hangt maar net af van jezelf. In de ene situatie kan de ene variant net iets beter uitkomen dan in de andere situatie.Over de Auteur

Geschreven door online marketing bureau We Talk SEO


Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo