Verbouwingen en zeecontainers - Artikel Post - Artikel Marketing

Verbouwingen en zeecontainers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 763 | Aantal woorden: 468 | Datum: | 0 commentaar

Inmiddels is de verbouwing alweer aan het wegzakken in onze herinnering. De stress over al het geregel staat mij echter nog helder voor de geest. Die stress begon al maanden voordat het zover was. Met pen en papier bij de hand dachten we het allemaal georganiseerd en ordelijk te laten verlopen. Ik vertel niets nieuws als ik zeg dat alles altijd anders loopt dan je het hebt gepland, maar dit keer liep het bijna mis.

Twee onder een kap, tweemaal rommel

Samen met de buren vatten wij het plan op om de ruimtes waardoor onze huizen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, te gaan verbouwen. Wij verkeren in de gelukkige omstandigheid op goede voet te staan met onze buren, het zijn nog net geen boezemvrienden, al kan ik zeggen dat verbouwingen het potentieel hebben om de beste vrienden in de meest gehate vijanden te laten veranderen. Maar dat gebeurde niet; onze vriendschap is er alleen maar sterker door geworden.

Toen we de datum van uitvoering naderden (het verbouwings-geweld zou twee dagen erna gaan losbarsten) , werden we geconfronteerd met een probleem dat we niet hadden voorzien, ondanks onze zorgvuldig gemaakte lijstjes waarin we –bijna- alles hadden gezet waaraan we moesten denken. Het probleem waren onze spullen. Je kunt je nauwelijks voorstellen hoeveel spullen je in de loop der jaren verzamelt en ophoopt in de minder belangrijke hoeken van je huis. Bij de buren was het niet veel beter; ook zij waren het vergeten. 

Oplossing: een zeecontainer huren

Ik moet eerlijk toegeven dat het idee niet van mij kwam, maar wat een vondst: een zeecontainer huren om je rommel tijdelijk een plek te geven. De buurman bedacht dat omdat hij in zijn werk wel eens met zeecontainers te maken heeft (hij werkt bij een verhuisbedrijf).

Je kent dat wel: een idee dat meer dan een probleem tegelijk oplost. We konden op internet heel gemakkelijk een bedrijf vinden dat zeecontainers verhuurt en ze ook nog eens heel snel op de gewenste plek aflevert. We hebben ook direct voor de bouwmaterialen een container gehuurd. Onze spullen waren veilig (met extra sloten), in de buurt en toch uit de weg. Een bijna-ramp afgewend door het huren van zeecontainers; ik zou het voorheen niet voor mogelijk hebben gehouden dat ik blij kon zijn met die blauwe dozen in mijn tuin, maar ik kan het iedereen die gaat verbouwen aanraden.

 



Over de Auteur

Verbouwen met minder stress kan nu ook met gebruik van zeecontainers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[61 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo