Verschillende types fietsen voor in de stad - Artikel Post - Artikel Marketing

Verschillende types fietsen voor in de stad

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 169 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

Als je door de stad heen loopt of fietst zie je een hoop verschillende fietsen voorbij komen. De één kiest voor de klassieke omafiets en de ander ontwikkelt liever wat meer snelheid op een oude racefiets. Wil jij een nieuwe fiets gaan kopen voor in de stad? Hieronder hebben wij een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Koop je nieuwe- of tweedehands fiets bij Tweewielerhoek Reinier!

Omafiets 
Veel jongeren en dan vooral dames rijden nog altijd op de omafiets. Hij rijdt makkelijk en je kan altijd iemand mee achterop nemen. Heel hard fiets je er niet mee, maar dit is ook niet voor iedereen een doel op zich. Een tweedehands omafiets koop je gemiddeld al voor ongeveer 90 euro. Nieuw in de winkel kun je denken aan prijzen rond de 200 euro. Deze fietsen zijn met name geschikt voor vrouwen omdat de fiets niet over een stang beschikt.

Elektrische fiets
Je ziet ze steeds vaker, elektrische fietsen. Deze fiets ondersteunt je tijdens het trappen waardoor je tweemaal zo hard gaat. Op een gewone fiets word je tegenwoordig ingehaald door ouderen die de motor op volle toeren hebben lopen. Deze fiets is vooral populair bij de categorie 40+ en is ook zeker niet goedkoop. Voor een goede elektrische fiets ben je al gauw een paar duizend euro kwijt. Daarnaast is de kans ook groter dat deze gestolen zal worden. Het is geen raar idee om je fiets dus te laten verzekeren.

Racefiets
De racefiets wordt niet alleen gebruikt als hobby maar ook als vervoersmiddel. Dit is een ideale manier om je snel door het verkeer te manoeuvreren. Het nadeel is dat je natuurlijk niemand achterop kan nemen. Een oude racefiets kun je al vanaf 100 euro kopen op Marktplaats. Als je hem vervolgens een beetje opknapt kan je hier prima nog jaren plezier van hebben.

Hybride fiets
Wat is precies een hybride fiets? Een hybride fiets is bij uitstek geschikt voor heuvelachtige gebieden. Door de sportieve zithouding en de speciale versnellingen race je gemakkelijk over de heuvels heen. Er zijn een aantal bekende fietsmerken die dit soort fietsen verkopen, waaronder o.a. Batavus, Sparta en Giant. 

Over de Auteur

Jos Maneschijn schrijft. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo