Vespa Primavera vs Vespa Sprint - Artikelpost

Vespa Primavera vs Vespa Sprint

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 557 | Aantal woorden: 441 | Datum: | 0 commentaar

Sinds de introductie van de eerste Vespa in 1946 is deze scooter een groot succes geweest. Tot op de dag van vandaag domineert de Vespa scooter het straatbeeld, en niet alleen in Italië! Er zijn veel modellen geweest in de loop der jaren, momenteel zijn de Vespa Sprint en de Vespa Primavera de modellen die je kunt kopen in de winkel. Deze modellen hebben elk een eigen stijl en zijn beide gebaseerd op de luxe Vespa 946. De Sprint en Primavera brengen zeventig jaar aan technologische vernieuwingen samen in twee tijdloze scooters. Voor welk model ga jij kiezen?

 

Vespa Sprint voor sportieve rijders

De Vespa Sprint is de opvolger van de populaire Vespa S. De naam is niet het enige aspect van deze scooter dat veranderd is, de techniek heeft een opzienbarende update meegemaakt! De remkabels zijn in dit model van gevlochten staalkabels. Daarmee heb je meer kracht op de remmen en heeft de scooter een feller karakter. Dat heeft ook tot gevolg dat de Vespa Sprint veiliger is dan ooit tevoren! De Sprint heeft een compact design en is daarmee ideaal voor het stadsverkeer. De Vespa Sprint is in diverse modellen verkrijgbaar en je kunt zelfs een Sprint bestellen met een bijzonder Drip-Dip coating. Daarmee kun je uit een groot aantal opvallende kleuren kiezen. Deze lak is niet permanent, de originele lak blijft aanwezig.

 

Vespa Primavera voor de retro rijder

De Primavera was 45 jaar uit het assortiment maar is nu weer in volle glorie terug! De Vespa Primavera is de opvolger van de Vespa LX en heeft een retro look met moderne elementen. De techniek is gebaseerd op de Vespa 946, daarmee is het een zeer degelijke en betrouwbare scooter geworden. Denk bijvoorbeeld aan de elektronische snelheidsmeter die veel nauwkeuriger is dan de oude mechanische methode. De Vespa Primavera voelt zich overal thuis, binnen en buiten de bebouwde kom.

 

Geschikt voor elke rijder

 

Naast de 25cc snorfiets en 50cc bromfiets zijn de Vespa Sprint en de Vespa Primavera ook verkrijgbaar in een 125cc uitvoering. Als je in het bezit bent van een motorrijbewijs mag je daarmee ook de snelweg op.Over de Auteur

Nieuwe vespa scooter modellen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo