Vlucht Volgen wereldwijd - Artikelpost

Vlucht Volgen wereldwijd

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 428 | Aantal woorden: 417 | Datum: | 0 commentaar

Ben je benieuwd waar een vliegtuig zich bevind van iemand die je moet ophalen van Schiphol? Of ben je benieuwd waar je geliefde zich bevind in het vliegtuig? Dat is nu te zien op VluchtenVolgen.nl! 

Door middel van transponders aan de grond worden de vliegtuigen in de vliegradar weergegeven. Als je op en vliegtuig klikt kun je zeer veel informatie opvragen over het vliegtuig. Bijvoorbeeld de snelheid van het vliegtuig, de hoogte van het vliegtuig, verwachte aankomsttijd van het vliegtuig. Allemaal zeer mooi, gemakkelijk en overzichtelijk te zien. Je kunt iedere vlucht volgen die je wil! Het enige wat je nodig hebt is een vluchtnummer van het vliegtuig om het vliegtuig te volgen. Of het nou een vliegtuig van KLM of Ryanair of Easyjet is, alle vliegtuigen zijn te volgen! 

Wanneer je je vluchtnumer invult in het zoekvlak dan krijg je automatisch de vlucht te zien die je wenst. Maar je kunt een luchthaven invullen om zo te vinden welke vluchten op die luchthaven vliegen. Alles is real-time en 24/7 beschikbaar. Steeds meer mensen vliegen wereldwijd en daarom worden diensten als deze ook steeds populairder. De afgelopen jaren is het aantal passagiers namelijk met bijna een miljard passagiers gegroeid! Met name in Azie is de luchtvaart steeds populairder geworden.

Behalve vluchten volgen, kun je op vluchtenvolgen.nl ook aankomst- en vertrektijden van verschillende luchthavens vinden. Zo kun je de vertrektijden Schiphol alsook de aankomsttijden Schiphol gemakkelijk en overzichtelijk vinden. Ook van andere vliegvelden ben je op het juiste adres. Zoals luchthaven Eindhoven en Rotterdam. Behalve de aankomst en vertrektijden staan de pagina's ook boordevol goede tips en praktische informatie over de luchthaven. Denk hierbij aan waar je taxi's kunt vinden, of waar je de lekkerste hamburgertent kunt vinden op Schiphol! Ook zijn er plattegronden van de verschillende luchthavens gemakkelijk te zien en hoe je het makkelijkst van of naar een vliegveld kunt komen. Kun je beter met het OV, de auto of misschien zelfs met de fiets bij het vliegveld komen? 

Neem dus snel een kijkje op vluchtenvolgen.nl!

 Over de Auteur

VluchtenVolgen is een begip in de luchtvaart in Nederland met maandelijks duizenden bezoekers. Wil je wat weten over vluchten volgen of radar, dan ben je daar altijd op het juiste adres!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo