FB pix Volg Een Slipcursus En Voel je Veiliger Op De Baan - Artikelpost

Volg Een Slipcursus En Voel je Veiliger Op De Baan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 691 | Aantal woorden: 575 | Datum: | 0 commentaar

Wanner jij een anti slip les volgt zul je hier velen baten uit behalen. Een van deze baten is dat het je extra zekerheid geeft op de weg, jij kan beter in spelen op onvoorziene scenario`s en reageert kalm en gecontroleerd. Wanneer je de slipcursus hebt afgesloten zal jij geen probleem meer hebben met een slip van 180 graden of zelfs een slip van 360 graden zal jij tot een ongevaarlijk einden brengen.

Ben jij van voornemen een slipcursus te volgen? Goed idee, er bestaan slipcursussen van 1 uur tot zelfs een hele dag, Als jij wat extra cash besteed kan jij een persoonlijk opleider krijgen en zit jij de hele dag alleen achter het stuur anders kan het zijn dat jij de auto moet delen met verscheidene cursisten.

Het volgen van een slipcursus met meerder kandidaten is steevast goedkoper, je oefent dan om en om en wisselt af tussen rijden en mee kijken. Tevens is het ook mogelijk om een anti slip cursus te volgen waarbij de instructeur je aanwijzingen geeft via een portofoon vanaf de baan, je zit dan alleen in de auto en dit geeft een extra kick .

Wat kost een Slip cursus

De prijzen van een slip cursus lopen uit een van 49 euro per uur tot 299 euro voor een hele dag, ga je met een groep of wil je een personeels uitje maken, Bel of e-mail de slipschool dan eerst voor meer informatie en misschien wel een korting.

Slipcursus Voor Motor En Vrachtwagen

Er zijn ook mogelijkheden voor het volgen van een anti slipcursus voor te motor of vrachtwagen, helemaal geen slecht idee. met de moto ben je een stuk kwetsbaarder op de weg, en het maken van een slip partij kan je veel sneller overkomen dan dat je zelf denkt. vaak wordt een slipcursus voor motoren gegeven op je eigen motorfiets, als je de cursus volgt met je eigen motor plaatsen ze een veiligheid installatie op je motor zo dat je veilig kunt oefenen. Dit geeft je velen voordelen, je oefent direct op je eigen motor en hier door zal je in een echte slip situatie veel beter voor bereid zijn.

voor de echte beroeps chauffeur is het natuurlijk een aanrader om een slipcursus met de vrachtauto te volgen. Je zit continu op de baan met grote en zware ladingen, als je dan in een slip raakt wil je natuurlijk goed voorbereid zijn op elke situatie en het tot een goed eind brengen.

Meer Informatie Anti-Slip-Cursus.be


Over de Auteur

Dit artikel is verstrekt door anti-slip-cursus.be 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

SLIP CURSUS IN TIROL
SLIP CURSUS IN TIROL

€ 29,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo