Vrachtje tillen? Dat hoef je nu niet meer zelf te doen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Vrachtje tillen? Dat hoef je nu niet meer zelf te doen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 118 | Aantal woorden: 639 | Datum: | 0 commentaar

Je tilt je het schompes zodra je vrachtwagen vol of juist weer leeg moet. Bovendien is zowel laden als lossen een tijdrovend proces! Kan dat niet sneller en gemakkelijker?

Daar sta je dan, met je vrachtwagen. Zodra die gevuld of leeggeruimd moet worden, hoop je maar dat er mensen klaar staan die je hierbij een handje willen helpen. Met zware vrachten is dat overigens nog steeds een klus die veel energie vergt en ook behoorlijk lang kan duren. Voordat jij weer uitgeput achter het stuur kruipt, kan er een hoop kostbare tijd verloren zijn gegaan. En je moet alweer door naar de volgende klant!

Gelukkig bestaat er een manier om je collega’s, klanten en jezelf te ontlasten en het laden en lossen ook nog eens een heel stuk sneller te laten verlopen. Daarom stellen we je graag voor aan de vele mogelijkheden die kooiaap transport je te bieden heeft!

Kooiaap transport

Hoe vol je vrachtwagen ook is, aan de achterzijde van de buitenkant heb je waarschijnlijk nog genoeg plek over. Daar kun je dan ook met groot gemak een kooiaap aan bevestigen! Dit is een compacte heftruck die het laden en lossen een stuk gemakkelijker maakt. Binnen een minuut heb je dit veelzijdige apparaat klaar staan om de zwaarste lasten van je schouders te halen! Of eigenlijk uit het laadruim van je vrachtwagen, natuurlijk. Chauffeurs met een heel strak schema zullen dan ook alleen maar voordelen aan het gebruik van een kooiaap ondervinden.

De vele mogelijkheden van de kooiaap

 

Wat een krachtpatser, die kooiaap! Hij kan in één keer vrachten van wel 2500 kilo (!) aan. Daarmee is het de ideale manier om jezelf rug- en nekklachten te besparen. De kooiaap is bovendien voorzien van uitschuifbare lepels en kan naast voor- en achteruit ook zijwaarts rijden. En dan hebben we het nog niet eens over de klappoten en moderne rijwiel aandrijving gehad, die ervoor zorgen dat je deze heftruck tijdens laad- en losklussen op alle verschillende soorten ondergronden kunt gebruiken!
Over de Auteur

Lees de interessante blogs van vd Werff!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[242 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo