FB pix Waarde auto: Belangrijk om te bepalen voor de verkoop - Artikelpost

Waarde auto: Belangrijk om te bepalen voor de verkoop

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1143 | Aantal woorden: 713 | Datum: | 0 commentaar

De waarde van de auto berekenen is een cruciaal onderdeel als je als particulier je auto wilt verkopen. Je baseert namelijk de vraagprijs op de berekende auto waarde. Hoe bereken je dit nu gemakkelijk?

Er zijn eindeloze redenen te bedenken waarom je je huidige auto wilt verkopen. Er zijn waarschijnlijk wel evenveel mogelijkheden te bedenken hoe je je auto kunt verkopen. Vooral door de komst van het internet zijn je mogelijkheden als particulier enorm gestegen. Naast de papieren advertentieborden in de winkelpanden, heeft iedereen wel eens een advertentie voorbij zien komen op de grote advertentiesites waar je gemakkelijk goederen kunt kopen en verkopen.

Bepaal je vraagprijs
Op welke manier je je auto ook te koop aan wilt bieden, voordat je de advertentie plaatst moet je wel weten welk bedrag haalbaar is als vraagprijs voor je oude auto. Daarom moet je de
waarde van de auto bepalen. Ook dit kan op vele manieren.  

Reken je niet rijk
Je kunt op het wereldwijde web zoeken naar dezelfde auto’s als de auto die jij te koop aanbiedt. Denk niet direct in goudmijntjes, want de vraagprijs van particulieren wijkt in sommige gevallen enorm af van de echte waarde van de auto. Je kunt natuurlijk ook kiezen om een echte autotaxateur naar je auto te laten kijken. Dat kost geld, maar dan beschik je wel over correctie informatie. Helemaal zelf de waarde van de auto bepalen is vaak geen optie, omdat particuliere auto eigenaren nu eenmaal niet op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Een koper vinden
Een andere manier is via de autoverkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl. Naast het gratis bepalen van de waarde van de auto, gaan zij ook nog vrijblijvend op zoek naar een potentiële koper. Het maakt niet uit in welke staat je auto verkeert. Er zijn namelijk zelfs sloopbedrijven aangesloten die graag autowrakken ophalen. Voor elke auto vinden zij een koper. Deze dienstverlening is gratis, anoniem en snel. Via de website meld je je auto aan door het kenteken in te vullen. Daarna volgen nog twee stappen waar je aanvullende informatie verstrekt. Direct na de aanmelding worden de gegevens bekeken en verwerkt en kunnen autodealers bieden. Het bedrag van de hoogste bieder ontvangt je vrijblijvend binnen 24 uur.Over de Auteur

Auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl bepaald gratis en vrijblijvend de waarde van je auto. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo