Waarom je regelmatig je automatten moet verwisselen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Niels78
Gezien: 260 | Aantal woorden: 364 | Datum: Wed, 2 Nov 2016 | 0 commentaar

Automatten zijn in het leven geroepen om de originele bekleding van jouw wagen te beschermen tegen de omstandigheden en het vuil dat de passagiers binnen brengen. Het is een job die ze goed uitoefenen en waar de meeste mensen eigenlijk totaal niet stil bij staan. Nochtans zouden ze er beter aan doen om toch eens even na te denken over de automat, om toch af en toe ook eens de automatten te vernieuwen.

Waarom vernieuwen?

Waarom zou ik mijn automatten vernieuwen vraag je jezelf vast af? Daar zijn verschillende redenen voor. In de eerste plaats is het zo dat automatten al het vuil opnemen van iedereen die de wagen binnenstapt en dat iedere dag. Als je weet hoe vaak je eigenlijk jouw auto gebruikt wordt het meteen heel erg logisch dat er heel wat vuil aan de automatten blijft kleven. Het is iets dat je kunt oplossen door geregeld de automatten schoon te maken maar zelfs in dat geval zal slijtage na verloop van tijd optreden. Laat je deze slijtage te ver komen loop je het risico dat jouw automatten niet meer de bescherming voor de originele bekleding bieden die ze ooit hadden. Een proces dat de waarde van jouw wagen een flinke deuk kan geven.

Hernieuwd rijplezier!

Er zijn van die mensen die wel elk jaar met een nieuwe auto lijken te rijden. De reden daarvoor is simpel: mensen houden nu eenmaal gewoon van iets nieuws en dat geldt ook voor de auto. Zo drastisch als een nieuwe wagen kopen hoef je echter niet te gaan om een echt nieuw gevoel te krijgen. Gewoon al het vernieuwen van jouw automatten zorgt ervoor dat je net in een nieuwe auto rijdt: hernieuwd rijplezier dus! Bovendien kan je de look van je automatten zo kiezen dat ze helemaal aangepast zijn aan jouw nieuwste smaak. Waarom je automat vernieuwen? Waarom niet!Over de Auteur

Just Carpets is een groeiend bedrijf dat met veel plezier wordt gerund door enthousiaste mensen. Een eigen fabriek is tegenwoordig best bijzonder. Inmiddels heeft Just Carpets 16 medewerkers in dienst en worden er gemiddeld 250 automattensets per dag gemaakt. We hopen met uw hulp te kunnen blijven groeien en te blijven streven naar perfectie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[189 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[100 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[82 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo