FB pix Waarom kiezen voor een originele BMW trekhaak - Artikelpost

Waarom kiezen voor een originele BMW trekhaak

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 222 | Aantal woorden: 493 | Datum: | 0 commentaar

Moet jij een trekhaak voor jouw BMW kopen en twijfel je of je kiest voor een universele trekhaak of een originele BMW trekhaak? Dan leggen we in dit artikel het verschil tussen de twee uit. Het is belangrijk dat je kiest voor een trekhaak die geen onnodige beschadiging aanbrengt aan jouw auto, maar hoe weet je dat dit niet gaat gebeuren? Lees hier waarom je het beste kunt kiezen voor een originele BMW trekhaak.

Tip: zoek jij een originele trekhaak voor je BMW? Op BMWshop.ekris.nl vind je een ruim aanbod BMW velgen van topkwaliteit.

Het comfort van de BMW trekhaak

Een van de belangrijkste redenen waarom het het beste is om te kiezen voor een BMW trekhaak voor jouw BMW, is omdat dit gemaakt is voor jouw auto. Het besturingssysteem en andere codering die zowel in de trekhaak als de auto zit, sluiten op elkaar aan. Wanneer je een universele trekhaak gebruikt, dan kom je er al snel achter dat jouw BMW moeite heeft om de trekhaak te herkennen. Het resultaat hiervan is dat er vaak uit het niets storingen worden gegeven of dat je tijdens het achteruit rijden altijd de achteruitrijsensoren hoort afgaan. Dit maakt het niet een prettigere ervaring. Ook kan de storing met een universele trekhaak zorgen voor teveel inspanning van de accu van jouw BMW.

Het prijs verschil

Uiteraard zit er een verschil in de prijs van een BMW trekhaak en een universele trekhaak. De universele trekhaak is goedkoper, maar de vraag is of het wel verstandiger is. Een BMW is een mooie auto en is gemaakt voor comfort. Een universele trekhaak kan op het eerste oog geschikt lijken voor jouw BMW, maar op de lange termijn kan het onnodige schade of krassen veroorzaken. De vraag die je jezelf moet stellen is of de lagere prijs deze schade op de lange termijn waard is of niet.

Het gebruik

Het lijkt altijd makkelijk om de trekhaak direct te gebruiken, maar bij de hedendaagse auto’s kan dit niet zomaar gedaan worden. Je hebt bij moderne auto’s namelijk te maken met verschillende sensoren. Denk bijvoorbeeld aan de achteruitrijsensoren. Wanneer jij jouw trekhaak bevestigd, moet je aan jouw auto laten weten dat dit een verlengde is van jouw voertuig. Wanneer je kiest voor de BMW trekhaak, dan kan je erop rekenen dat de bevestiging makkelijker en sneller gaat. Het is namelijk specifiek ontworpen voor BMW en het BMW systeem. Je ontvangt direct de juiste informatie die jij nodig hebt om de trekhaak te bevestigen. Bij een universele trekhaak geldt dit niet.Over de Auteur

Als auto-liefhebber schrijf ik graag regelmatig leuke en interessante blogs over onderdelen, onderhoud, automerken en nog veel meer.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo