Waarom zou ik een koerier inschakelen? - Artikel Post - Artikel Marketing

Waarom zou ik een koerier inschakelen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: AshleySmit
Gezien: 407 | Aantal woorden: 377 | Datum: Mon, 4 May 2015 | 0 commentaar

Waarom zou ik een koerier inschakelen?

Koeriers zijn, naast terroristen en buitenaardse wezens, een van de meest favoriete onderwerpen van Hollywood. Vaak gaat het dan om fietskoeriers die racend door New York auto’s ontwijken en taxichauffeurs uitschelden. Bovendien gaat het ook meer dan eens fout. Denk bijvoorbeeld aan films zoals The Courier en Premium Rush (en veel meer). Helaas geven deze films lang niet altijd een correcte weergave van de realiteit. Fietskoeriers, zeker in Nederland, lopen helemaal geen gevaar. Omdat Nederland zo goed is ingericht voor fietsers, zijn ze misschien wel veiliger dan auto’s. Onze fietskoerier in Amsterdam is bovendien ook een stuk milieuvriendelijker, dan een vervuilende auto.

Binnen Amsterdam is een fietskoerier vrijwel altijd sneller dan een koerier die met de auto moet. Maar mocht een fietskoerier u toch niet te snel zijn, dan kunt vaak ook kiezen voor bezorging per brommer en motor. In samenspraak met de opdrachtgever kan een afleverlocatie of tijd besproken worden, zodat alle betrokken partijen tevreden zijn.

 

Zoals u misschien ziet is een daadwerkelijke fietskoerier inschakelen niets zoals in de films, bovendien kunt u er bij een echte koerier van op aan dat ze nimmer het pakje open maken om vervolgens in de problemen te raken. Want dat is vaak de reden dat de films over koeriers gaan, ze maken het pakket open met alle gevolgen van dien. Wat denkt u van de transporter film reeks van Jason Statham, ook een koerier! Mocht u dus een betrouwbare koerier zoeken, die niet mensen van de sokken rijdt, het pakketje niet open maakt, vrijwel nooit in de problemen raakt (in tegenstelling tot al die acteurs) en daarnaast ook nog zo milieuvriendelijk te werk zal gaan als mogelijk, neem dan contact op met onze koerier in Amsterdam. Zij zijn volledig ingesteld om het u als klant zo makkelijk mogelijk te maken! Over de Auteur

Door middel van korte artikelen over alledaagse beroepen over dingen waar niemand stil bij staat probeer ik mensen een beetje beter te inofrmeren over dit soort zaken! 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo