FB pix Wat is shortlease precies? - Artikelpost

Wat is shortlease precies?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 222 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

Shortlease is een zakelijke leasevorm die steeds populairder wordt in Nederland. Maar wat is shortlease nu eigenlijk en wat zijn de voordelen ervan?

Shortlease is een flexibele leasevorm waarbij een leasecontract wordt afgesloten voor een kortere periode dan bij traditionele leasecontracten. De duur van een shortlease contract varieert meestal tussen de 1 en 24 maanden, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Het grootste voordeel van shortlease is de flexibiliteit. Dit maakt het bijvoorbeeld ideaal voor bedrijven die snel moeten kunnen reageren op veranderingen in de markt. Zo kan een bedrijf snel extra auto's leasen wanneer er een project binnenkomt waarvoor extra vervoer nodig is. Ook voor bedrijven die groeien of inkrimpen is shortlease een goede optie. Zo kan er snel worden geschakeld wanneer er nieuwe medewerkers in dienst komen, of wanneer er juist personeel vertrekt.

Een ander voordeel van shortlease is dat het contract vaak maandelijks opzegbaar is. Hierdoor zit je niet vast aan lange contracten en kun je gemakkelijk en snel afscheid nemen van de leaseauto's wanneer dat nodig is.

Daarnaast zijn de kosten van shortlease vaak transparant en overzichtelijk. Je betaalt een vast bedrag per maand en daar zitten vaak alle kosten bij inbegrepen, zoals verzekeringen, onderhoud en reparaties. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Een ander voordeel van shortlease is dat je altijd in een relatief nieuwe auto rijdt. Bij shortleasecontracten wordt vaak gewerkt met jong gebruikte auto's die maximaal twee jaar oud zijn. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over hoge onderhoudskosten of reparaties.

Tot slot is shortlease ook nog eens goed voor het milieu. Doordat je altijd in relatief nieuwe auto's rijdt, zijn deze vaak een stuk zuiniger en milieuvriendelijker dan oudere auto's. Hierdoor lever je als bedrijf een bijdrage aan een beter milieu.

Kortom, shortlease is een flexibele en voordelige leasevorm die steeds populairder wordt in Nederland. Door de flexibiliteit en de transparante kostenstructuur is het ideaal voor bedrijven die snel willen kunnen schakelen. Daarnaast rijd je altijd in relatief nieuwe en milieuvriendelijke auto's, wat ook nog eens goed is voor het milieu. Wil je meer weten? Bezoek dan de website van vwpshortlease.nl.Over de Auteur

Kimberly schrijft graag over allerlei producten, en geeft advies over mobiliteit.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo