Welke auto past het beste bij jou? - Artikelpost

Welke auto past het beste bij jou?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 365 | Aantal woorden: 1475 | Datum: | 0 commentaar

De digitale Showroom is de nieuwe auto showroom van de toekomst. De perfecte auto vinden dat bij je past is een hele uitdaging. Wist je dat de kleur van je auto iets kan zeggen over jouw persoonlijkheid? 
Elke kleur heeft zijn eigen kenmerken

Zo betekent Zwart dat je stiekem een luxepaardje bent. Zwart straalt een bepaalde klasse uit en staat ook voor kracht. Je bent als man of vrouw een krachtige en zakelijke bestuurder. Je hebt een klassevolle uitstraling die gekenmerkt wordt door een goede portie zelfzekerheid.

 

Een witte auto staat voor een moderne en frisse levensvisie. Je bent een echte wereldkenner. Wit staat bovendien voor puurheid en eerlijkheid. Hierdoor word je beschouwd als een eerlijk persoon die de kleine dingen in het leven apprecieert.

 

Grijs staat gelijk met levenservaring. Je bent een ervaren persoon die van bepaalde gewoontes houdt. Je dagdagelijkse structuur is belangrijk voor je.  Zilver daarentegen behoort helemaal tot een andere categorie: de innovatieve persoonlijkheid. Dankzij een gezonde portie zelfvertrouwen ben jij een adaptief persoon die zich in elke situatie kan aanpassen.


Blauwe auto’s hebben vaak een eigenaar die het eerder glas halfvol zien dan halfleeg. Je gaat goedgezind door het leven en maakt graag wat tijd vrij voor een luchtig babbeltje. De bestuurder van een blauwe auto zal eerder een kalmere rijstijl aannemen waarbij professionaliteit centraal staat. Een rechte houding daarbij is uiterst belangrijk.


Model van de wagen

Ook het model van de auto moet goed bij jou passen zoals bv. 4x4 wagens.

4x4 wagens beschikken over de nodige tractie om moeiteloos door de meest extreme weersomstandigheden te rijden. Sneeuw, regen, gladheid en ijs, dat is allemaal geen probleem voor deze wagens. Daarnaast kan je met extra tractie gemakkelijk over hobbelige en modderige banen rijden. Off-road is helemaal geen probleem!


De stabiliteit van de 4x4 wagen wordt enorm vergroot. Het vermogen wordt beter verdeeld en het veiligheidsgevoel versterkt.  Ook op vlak van sleepvermogen kan vierwielaandrijving een groot verschil maken, aangezien dergelijke wagens meer vermogen hebben.


Nieuw of stockwagen?

Vele mensen denken bij het kopen van een auto meteen aan een nieuwe maar niet meteen aan stockwagens. Nochtans zijn stockwagens meestal ook zo goed als nieuw.


Enkele redenen waarom jij een stockwagen zou moeten kiezen:

 

1. Direct leverbaar

Een van de belangrijkste voordelen is de levertijd. De wagens zijn namelijk al geproduceerd waardoor je geen 3-4 maanden wachttijd hebt. Ideaal voor wie staat te popelen om meteen met zijn nieuwe wagen de weg te verkennen. Met een stockwagen kan je vaak dezelfde dag nog naar huis. Bij The Showroom geldt de regel: vandaag op stock, morgen in huis.


2. Zelfde kwaliteit als een nieuwe wagen

Een stockvoertuig heeft nog geen kilometers op de teller, net zoals een nieuwe wagen. De wagens zijn vrij van gebruikssporen en hebben bijgevolg het uiterlijk van een nieuwe wagen. Kortom, een stockwagen is even kwalitatief als een volledig nieuwe wagen. Dus waarom nog een nieuwe wagen kopen, als je dezelfde kwaliteit krijg bij een stockwagen voor een mindere prijs?


3. Vaak scherpe prijzen of extra kortingen

In sommige gevallen kan je genieten van scherpe prijzen of extra kortingen. Dat komt omdat deze wagens voorradig zijn en dealers graag een gezonde stockrotatie hanteren. Daarbij komt ook dat de waarde van nieuwe wagens sterk daalt in de eerste twee levensjaren.


4. Ruim aanbod

Kies je voor stockwagen? Ook dan kan je een keuze maken uit een groot assortiment. Soms kun je de uitrusting niet helemaal op maat samenstellen, maar kan je wel heel wat accessoires achteraf laten bij monteren zodat de personalisatie van jou wagen optimaal is. In onze showrooms kun je verschillende modellen vinden van luxe merken zoals BMW, Jaguar, Land Rover en Mini.


Over de Auteur

The Showroom Belgium biedt premium stock- en tweedehandswagens aan via een online platform. Met de focus op modellen van Jaguar, BMW, MINI en Land Rover.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo