10 zonnigste vakantiebestemmingen - Artikel Post - Artikel Marketing

10 zonnigste vakantiebestemmingen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: ToToscane
Gezien: 511 | Aantal woorden: 510 | Datum: Tue, 25 Feb 2014 | 0 commentaar

Onze zomers zijn vaak teleurstellend. In het voorjaar droomt u van zonnige stranden, luie picknicks en ontspannen in de tuin. Dan wordt het zomer en de realiteit slaat toe. Nederlandse zomers zijn regenachtig en soms zelfs koud! Zoek de zon op deze zomer in een van de tien zonnigste vakantiebestemmingen! Studies tonen aan dat regelmatig blootstelling aan de zon goed voor u is (maar vergeet de zonnebrand niet)! U wordt gelukkig van zon en daarom hebben wij de tien zonnigste plaatsen ter wereld op een rij gezet voor u.

Yuma, Arizona
Yuma is naar verluidt de zonnigste plaats in de wereld met een gemiddelde van 11 uur zon per dag. Yuma ligt deels in het Grand Canyon gebied. Zon en geweldige natuur.

Kiribati
Kiribati, officieel de Republiek Kiribati, is een eilandrepubliek in Oceanië. Het land ligt in de Grote Oceaan en is onderdeel van de regio's Micronesië en Polynesië. Dit zonnige eiland vangt meer zonnestralen dan elk ander stukje land in zee in de hele wereld. Door opwarming van de aarde verwacht met helaas dat Kiribati als eerste land door de zee wordt verzwolgen.

Zanzibar, Tanzania
Dit is een islamitisch eiland en erg populair bij met name Italiaanse toeristen. De zon schijn maar liefst 65% van de tijd.

Alice Springs , Australië
Alice Springs is een noordelijke stad in Australië en heeft ongeveer 146 lichte en zonnige dagen per jaar.

Rhodos, Griekenland
Rhodos heeft wel liefst 130 zonnige dagen per jaar. Dit is al jaren een populaire vakantiebestemming met mooie stranden en een bruisend nachtleven.

Toscane, Italië
Toscane is niet alleen een populaire vakantiebestemming vanwege haar rijke geschiedenis, schilderachtige dorpjes en prachtige stranden. Het is heel zonnig grote delen van het jaar. Maak optimaal gebruik van het heerlijke klimaat en huur een vakantiehuis Toscane met tuin en zwembad.

Hvar , Kroatië
Hvar is het zonnigste eiland in Kroatië en wordt beschouwd als een van de mooiste eilanden ter wereld. Met lange witte zandstranden en zonnige zomerdagen een heerlijke plek.

Egypte
Egypte heeft glooiende woestijnen, prachtige stranden en vooral veel, heel veel zon.

Kerala, India
Deze prachtige plek is beroemd om zijn woonboten die een unieke manier voor toeristen zijn om over de rivieren te bewegen. Het is er ook erg warm en zonnig.

Swakopmund , Namibië
Dit is een tektonische koloniale haven van Namibië, die ligt aan de Skeleton Coast. Er valt slechts een centimeter regen per jaar en het is er zeer warm.

Over de Auteur

Op zoek naar een fantastische agriturismo Toscane, een van de zonnigste vakantiebestemmingen ter wereld? To Toscane, is de specialist voor Toscane en helpt u graag.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo