3 dingen om te zien en te doen in Kampen - Artikel Post - Artikel Marketing

3 dingen om te zien en te doen in Kampen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 132 | Aantal woorden: 436 | Datum: | 0 commentaar

Kampen. Die prachtige Hanzestad aan de IJssel. Het authentieke centrum is enorm populair onder de dagjestoeristen. Wandelaars. Fietsers. Treinreizigers. Ze komen van verre om deze prachtige Overijsselse plaats te bewonderen. Wat zeg jij: treed jij binnenkort in hun voetstappen? In deze blog vertellen wij welke plekken in Kampen je écht een keer bezocht moet hebben.

1. Neem plaats bij De Stomme Van Campen

Tijdens een dagje uit is er natuurlijk altijd plaats voor een heerlijk hapje en drankje. Café De Stomme van Campen in Kampen is dan zeker een bezoekje waard. Niet alleen vind je deze eetgelegenheid in een prachtig pand, maar je kunt er ook kennis maken met de bieren van Brouwerij De Wereld. Boek een bier- of wijnproeverij en ontdek - onder leiding van échte kenners - de geschiedenis van deze dranken. Honger? Neem dan plaats in het bijbehorende restaurant.

2. Proef de geschiedenis met De Kamper Kogge

Ooit was Kampen de grootste stad van Overijssel. Dankzij zijn gunstige plaats aan de IJssel werd er veelvuldig handel bedreven. De Kamper Kogge is een handelsschip uit de 14e eeuw en vertelt het verhaal van deze welvarende periode. Beleef de maritieme geschiedenis van onze Hanzestad. Bekijk middeleeuwse vondsten. Laat je vermaken door de imponerende verteltheater. En bezoek ook zeker het visrookhuisje, het vissershuisje en de Taveerne. De enige varende kogge in Nederland: die wil jij toch ook bezocht hebben?

3. Bezoek Sigarenfabriek de Olifant

Kwaliteitssigaren. Die vind je alleen bij Sigarenfabriek de Olifant. Nog dagelijks draaien de werknemers van dit bedrijf bijzondere modellen in beperkte oplage. Wil je meer weten over de achtergrond van zo’n heerlijke sigaar? Vraag dan een rondleiding aan. Hier leer je alles over de productie en de verwerking van tabak tot sigaar. Ook ontdek je meer over de geschiedenis van deze industrie in Kampen. Voor de echte levensgenieter!

Eén ding is zeker: in Kampen heb je aan een dag vaak niet genoeg. Er is namelijk zoveel te doen en te beleven! Van een heerlijke wandeling langs de IJssel tot een rondleiding door de Sigarenfabriek de Olifant. Je raakt werkelijk niet uitgekeken. Dus ben je van plan om deze prachtige Hanzestad voor meerdere dagen te bezoeken? Boek dan vandaag nog een hotel in Kampen!Over de Auteur

Bekend in horecagelegenheden in Kampen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo