FB pix 3 Soorten overnachtingsplaatsen voor de camper - Artikelpost

3 Soorten overnachtingsplaatsen voor de camper

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1186 | Aantal woorden: 1327 | Datum: | 0 commentaar

Waar gaat u deze zomer heen?

Als u van plan bent komende zomer met de camper op stap te gaan dan kunt u kiezen uit een groot aantal bestemmingen in binnen- en buitenland. Een aantal Europese landen waar u naartoe kunt reizen zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Denemarken en natuurlijk de aanliggende landen. Een camper maakt de reis veel beter, u kunt veel spullen op vakantie meenemen en tijdens de vakantie alle mooie plekken rondom uw bestemming bezoeken.
Een vakantie met de camper geeft veel vrijheid, dit verklaart ook de populariteit van deze vorm van vakantie vieren de afgelopen jaren. Er zijn veel plekken waar u kunt parkeren en de nacht kunt verblijven tegen een redelijke prijs. In dit artikel vindt u de 3 soorten overnachtingsplaatsen voor de camper.


Wilt u komende zomer op vakantie dan kunt u op http://www.camper-verhuur-ventura.nl op uw gewenste data een camper reserveren.


1 Camping

De camping is de traditionele plek om te overnachten op vakantie. Veel Nederlanders hebben al in hun leven op de camping gestaan met een tent of caravan. Voor campers is er tegenwoordig ook genoeg plek om een overnachting te kunnen boeken.


Het is bij campings niet altijd noodzakelijk om vooraf aan te geven dat u graag wilt overnachten met uw camper, toch is dit wel raadzaam. Zo bent u zeker van een staplaats en hoeft u na een lange dag rijden niet meer rond te rijden op zoek naar een camping met lege plekken.


Als u van plan bent langer dan een dag op de camping te blijven is het wel handig om vooraf te reserveren, het is vervelend als u tijdens het verblijf na een dag moet wisselen van campings omdat uw plek gereserveerd is. Als u 2 tot 3 weken van te voren via internet reserveert of belt voor een reservering dan is er vaak nog voldoende plek beschikbaar.


2 Camperplaats

Er zijn plaatsen speciaal voor campers. Hier kunnen campers een nacht staan. Er zullen ook andere campers rondom de camper staan, het is afhankelijk per camperplaats hoe dicht de campers op elkaar staan. Als u verder van andere campers wilt staan tijdens uw overnachting dan zult u vaak voor een duurdere camperplaats moeten kiezen. Deze zullen per overnachting wel een hogere prijs met zich meebrengen.


Doordat camperplaatsen minder oppervlakte opnemen dan campings zijn er over het algemeen meer camperplaatsen in toeristische omgevingen. Het kan dus voorkomen dat het tijdens rustige vakantieperiodes bijna leeg is op de plaats, u kunt hier uw voordeel meedoen door deze camperplaatsen uit te kiezen. Als u met kinderen reist dan is het vaak leuker om op een camperplaats te staan waar het wel druk is. Zo hebben de kinderen tijd om kennis te maken met andere kinderen.


3 Gastronomie

Dit is een speciale parkeerplek bij een restaurant, café of hotel. Hier kan geparkeerd worden tegen een laag tarief, en in enkele gevallen zelfs gratis. Het kan dus een goedkoop alternatief zijn op de camperplaats of camping.


Bij de gastronomie wordt wel verwacht dat er een maaltijd aangeschaft wordt. Dit is een wederdienst voor de gratis parkeerplek op de parkeerplaats. Maaltijden kosten vaak 10 euro per persoon, maar zijn wel uitgebreid. Wanneer u toch al van plan bent om ergens 's avonds te eten dan kunt u dit combineren met een gratis parkeerplek voor uw camper.

Over de Auteur

Op vakantie met de camper.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo