4 tips om je kerstvakantie in de sneeuw onvergetelijk maken - Artikel Post - Artikel Marketing

4 tips om je kerstvakantie in de sneeuw onvergetelijk maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 109 | Aantal woorden: 469 | Datum: | 0 commentaar

Droom jij van een witte kerst? Met je familie, vrienden en lekker eten? Waar beter dan Oostenrijk kun je kerst vieren? De bergen, de mensen, de gemoedelijkheid, de rust, de koebellen en de sneeuw. We zouden allemaal wel een vakantie willen om nog lang te heugen. Maar hoe maak je zo’n vakantie naar de sneeuw onvergetelijk?

Chalet laten bouwen in Nederland?

Ben je al eens op vakantie geweest naar een chalet? En wil je het vakantiegevoel naar Nederland halen? Neem dan contact op met wernsen chaletbouw. Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van recreatiewoningen en chalets.

1. Aankomst bij de chalet in het donker

Aan te raden valt om ‘s nachts te reizen. Stap 7 avonds de auto in en begin je trip naar Oostenrijk of Zwitserland. Het voordeel van ‘s nachts reizen is dat je geen last hebt van files. In de auto kun je alvast een oogje dicht doen. Je zal ongeveer om ongeveer 4 uur ‘s nachts in het donker aankomen. Duik dan gelijk onder de wol, zonder al te uitgebreid de chalet te bekijken. Ben je uitgeslapen? Dan word je wakker in een voor jou nieuwe omgeving. Hoe leuk is dat?

2. Bordspelletjes kunnen niet ontbreken

Wat is er dan leuker om samen met je familie spelletjes doen in een warm chalet tijdens de kerst? Neem dus genoeg bordspelletjes mee. Vaak leent de keukentafel zich uitstekend om bordspelletjes aan te spelen. Kan opa niet tegen zijn verlies? Blijkt de kleine ineens goed te zijn in stratego? Door spelletjes te spelen leer je elkaar echt kennen.

3. Zorg voor actieve dagen

Tijdens een sneeuwvakantie is het belangrijk dat je jezelf warm houdt. Beweging is dus belangrijk. Je hebt er niks aan om de hele dag bij de haard te zitten. Zorg dus dat je van te voren voldoende activiteiten plant. In Oostenrijk en Zwitserland zijn er genoeg mogelijkheden. Zo kun je er prachtig wandelen, fietsen, skiën, snowboarden, kleine bergstadjes verkennen of grotere steden bezoeken.

4. Dompel je in de Oostenrijkse kerstgewoontes

De inwoners van Oostenrijk en al helemaal van Tirol vinden kerst maar wat belangrijk. Er is in ieder geval genoeg te doen rond de kersttijd. Zo kun je advents- en kerstmarkten bezoeken waar vaak mooie kerststallen te zien zijn. Wil je net zo eten op kerstavond als een Oostenrijker? Oostenrijkers eten graag gerechten als worstsoep, karper of zoete gemarmerde cake.Over de Auteur

Marien

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[245 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo