7 toffe tips voor leuke activiteiten tijdens schoolkamp vind je hier! - Artikel Post - Artikel Marketing

7 toffe tips voor leuke activiteiten tijdens schoolkamp vind je hier!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 98 | Aantal woorden: 736 | Datum: | 0 commentaar

Het is voor jongeren hartstikke leuk om op schoolkamp te gaan. Zeker als dit voor de eerste keer is en het reisje goed geregeld is. Toch kan het nog wel is moeilijk zijn om de dagen op te vullen met spannende activiteiten. Daarom worden in dit artikel een paar activiteiten opgesomd om het schoolreisje te doen slagen. Het doel van de activiteiten is om vrienden, vriendinnen en leraren beter te leren kennen en vooral veel plezier te maken!

1. Sport- en spelletjesdag houden

Lekker sporten en spelletjes spelen zorgt ervoor dat je even lekker de strijd met elkaar aan kan gaan. Het is leuk om dit in teams te doen zodat teamwork belangrijk is. Het is verstandig om sport en spelletjes te combineren. Ga je bijvoorbeeld zwemmen op een strandje dan is het leuk als je daar ook kan boogschieten. Als je zo activiteiten combineert dan kunnen kinderen kiezen wat ze gaan doen en dat werkt altijd goed. Je kunt binnen altijd spelletjes spelen als het slecht weer is. Er zal vast wel een dag zijn dat je lekker naar buiten kan. Touwtrekken, spijkerbroekhangen, spijkerpoepen, springtouwen en andere spellen zijn dan fantastisch om te doen.

2. Levend stratego spelen

In het donker met een grote groep stratego spelen in het bos is gaaf. Je ziet dan weinig en daardoor zul je een beetje de weg af moeten tasten. Goed samenwerken in een groep is essentieel om het spel zo goed mogelijk te kunnen spelen. Twee teams hebben namelijk ieder een stapel met kaarten. Ieder krijgt een kaart mee en zal op zoek gaan naar tegenstanders van het andere team. Als je iemand op de schouder tikt dan bepaald de waarde van jouw kaart of jij wint of je kaart verliest. Heb je meerdere van een team die samenlopen dan kun je afwachten tot iemand zijn kaart op moet noemen en vervolgens kan iemand met een betere kaart diegene aantikken. Uiteindelijk draait het om de vlag die een teamlid in bezit heeft. Als deze kaart veroverd wordt dan heeft het andere team gewonnen.

3. Vossenjacht in de stad organiseren

Als je een stad wil verkennen dan kan dit op een hele leuke manier. De ouders van de kinderen kunnen in deze speurtocht namelijk een grappige rol spelen. Zij kunnen verkleed gaan rondlopen door de stad en de kinderen moeten daarna op een zoektocht gaan om een stempel van de vossen te krijgen. De kinderen krijgen een beschrijving mee van de vossen en proberen vervolgens binnen een bepaald gebied van de stad hen te vinden. Als de ouders ook nog is hun rol goed innemen dan wordt het zeker leuk! Het is dan wel verstandig om dit te doen in een rustig dorp of stadje. Ook om deze goed af te bakenen door bordjes te plaatsen.

4. Binnen of buiten gaan klimmen

Zorg dan wel dat iedereen wil klimmen of dat er nog meer activiteiten te doen zijn. Het is zowel mogelijk om indoor als outdoor onder toezicht te gaan klimmen.

5. Workshop door professionals laten geven

Schilderen of schminken zijn bijvoorbeeld leuk om te leren. Zo kan je je geschilderde werk aan een vriend of vriendin laten zien. Ook kan je een schilderij bewaren en ophangen in je kamer. Het leren schminken kan ook erg leuk zijn, omdat je na wat oefening elkaar kan gaan schminken. Hierna kun je een mooie foto maken van alle mooie kleurvolle gezichtjes. Zorg wel dat de Schmink er makkelijk af te halen is!

6. Leuk attractiepark opzoeken

Walibi is een goed voorbeeld van een fantastisch park dat zoveel te bieden heeft. Geweldige achtbanen om allemaal een keer uit te proberen, maar ook bijvoorbeeld botsautootjes om mee te rijden en eten van kraampjes om van te genieten.

7. Dierentuin met verrassende dieren bezoeken

Je kijkt je ogen uit als je naar een dierentuin gaat. Al die wonderlijke dieren die je kunt bekijken. Bij het Dolfinarium zie je de dieren ook live in actie. Zij zijn daarom ook zeker het bezoeken waard!Over de Auteur

Marien

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[242 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo