Actief op vakantie in Nederland - Artikelpost

Actief op vakantie in Nederland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 387 | Aantal woorden: 398 | Datum: | 0 commentaar

Wil je wel eens wat anders dan een vakantie op een camping of vakantiepark? Dan hebben we twee mooie tips voor je! Wat dacht je van een wandel of fietsvakantie door Nederland? Nederland heeft veel mooie plekjes die het ontdekken, meer dan waard zijn. Bovendien kom je op de fiets of al wandelend op plekken, waar je met de auto niet mag komen, zie je dingen die niet opvallen als je in de auto zit en voel en ervaar je de natuur, van heel dichtbij! 

Fiets vakantie in Nederland - Nederland is een fietsland. Voor het werk, om de kinderen naar school te brengen en bij mooi weer springen we massaal op de fiets. Maar vakantie op de fiets is voor vele geen optie. Best vreemd, want Nederland heeft een uitstekend fietsnetwerk en zijn er door heel Nederland schitterende fietsroutes uitgezet. Van routes die je voeren door de duinen, door het bos tot fietsroutes door een stad. Zo ervaar je het Nederlands landschap van heel dichtbij. Bovendien kun je makkelijk en snel afstappen, om een terrasje te pikken of om ergens een kijkje te nemen. Ideaal! Interesse in een fietsvakantie, dan zijn er een aantal dingen waaraan je moet denken en is er ook veel mogelijk. Voor alle mogelijkheden en reisorganisaties kun je het artikel fietsvakantie in Nederland lezen.  

Wandelvakantie in Nederland - Ook tijdens een wandelvakantie ervaar en voel je de natuur van heel dichtbij. Misschien nog wel beter als tijdens een fietsvakantie, want wandelen gaat heel wat minder snel en kun je hierdoor veel intenser genieten, van al het moois dat aan je voorbij trekt. Wandelroutes zijn er meer dan voldoende. Van superlang, denk aan het Pieterpad, tot lekker kort. Wandelroutes die je voeren door het bos tot routes die voeren langs de kust. Voor elke wandelwens is er wel een wandelroute. Voor alle mogelijkheden en reisorganisaties kun je het artikel wandelvakantie lezen.  
Over de Auteur

Via Weg Tips - schrijf ik over de talrijke vakantiemogelijkheden in Nederland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo