FB pix advies over het huren van een auto bus - Artikelpost

advies over het huren van een auto bus

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1319 | Aantal woorden: 590 | Datum: | 0 commentaar

Het kan zo zijn dat je bezig ben met het opruimen van je huis en dat je iets groots moet weg brengen naar het grofvuil. Dan kan je bij verschillende verhuur bedrijven een busje huren die uitstekend geschikt zijn voor dit soort transport. Het voordeel bij het huren van dit soort busjes is dat je in een keer veel spullen kan vervoeren zonder dat je een speciaal rijbewijs nodig heb. Je kan dit dus gewoon zelf doen.

Een bus huren
Zoals ik hier boven al vertelde is het huren van een busje handig als je gaat verhuizen, iets moet vervoeren wat anders bij je auto zou uitsteken of met veel spullen ergens naar toe moet. Veel verhuur bedrijven hebben standaard een bestel bus in hun assortiment er zijn ook veel plaatselijke autobedrijven die ook een busje verhuren. Let bij het bus huren wel goed op de voorwaarden die er zijn, schade, verzekering en kilometers.

Bedrijven
Er zijn een groot aantal bedrijven te vinden waar mogelijk is  een busje te huren. Je kunt een bus huren bij het bedrijf die de meest gunstigste voorwaarden heeft te bieden. Je kunt ook kijken naar de prijs en van te voren gaan bellen en vragen naar de prijzen. Er zijn meer bedrijven voor het  huren van een bus in de buurt dan je denkt. Op het internet zijn er ook websites die het je makkelijk maken, die bieden je een ruime keuze en dan kan je zelf kiezen welke je het best vind.

Bus verhuur  vergelijken

Via internet kun je op een aantal sites een vergelijking maken tussen de voorwaarden en prijzen van de bus huur. Je kunt op je gemak de gegevens naast elkaar leggen en zo tot een bus verhuur bedrijf van je eigen keuze komen. Het  bus huren word zo wel erg makkelijk toch.

Speciale bus verhuur
Er zijn ook andere soorten van bus verhuur. Je kunt denken aan een bruiloft  voor 60 man of een personeelsuitje waarbij er voor speciaal vervoer moet worden gezorgd voor iemand in een rolstoel. Je zou bij een bruiloft kunnen denken aan een ouderwetse schoolbus of een Engelse dubbeldekker waarbij de mensen die boven plaatsnemen in de open lucht zitten. Dat geeft de trouwerij een extra impulse.

Voorwaarden bij het bus huren
Bij de meeste bus verhuur bedrijven zijn een groot aantal voorwaarden hetzelfde, denk hierbij aan:
-    Verzekeringen
-    Creditcard betalingen
-    Het tonen van je ID en rijbewijs.
Als je niet met een creditcard kunt betalen omdat je er geen hebt moet je vaak borg achterlaten voor de huur van een busje. Ook moet je goed opletten of er kilometers bij de huur inbegrepen zitten.

Waar je ook een bus voor nodig hebt het is altijd aan te raden om verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken, het kan je een hoop geld schelen.  Het is toch fijn dat je achteraf niet nog een rekening krijgt om even bij te betalen zonder dat je dat verwacht.

Over de Auteur

Uit ervaring met mijn eigen bruiloft is het handig om te weten wat voor bus of touringcar je het beste kan huren. IK had 60 man en was met een grote touringcar klaar.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Travelhawk Nekkussen - Luxe Reiskussen - Memory Foam - Nekkussen Vliegtuig, Auto, Bus, Trein en Camping - Nek Kussens - Grijs
Travelhawk Nekkussen - Luxe Reiskussen - Memory Foam - Nekkussen Vliegtuig, Auto, Bus, Trein en Camping - Nek Kussens - Grijs

€ 27,95
Toon product

Trymee® Draadloze Achteruitrijcamera - Achteruitrij Camera voor Auto, Bus, Camper, Caravan, Vrachtwagen en Landbouw - IP69 Waterdicht - IR Nachtzicht 7m - Complete Set - 5 Inch
Trymee® Draadloze Achteruitrijcamera - Achteruitrij Camera voor Auto, Bus, Camper, Caravan, Vrachtwagen en Landbouw - IP69 Waterdicht - IR Nachtzicht 7m - Complete Set - 5 Inch

€ 129,95
Toon product

Kroon-Oil Avanza MSP 0W-30 - 35942 | 5 L can / bus
Kroon-Oil Avanza MSP 0W-30 - 35942 | 5 L can / bus

€ 51,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo