FB pix Alicante - Artikelpost

Alicante

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1082 | Aantal woorden: 490 | Datum: | 0 commentaar
Alicante is gelegen aan de oostkant van Spanje en het is de hoofdstad van de provincie Alicante. Het is de beste plek voor feesten en plezier. Voor diegenen die liever meer vreedzame manier van tijd doorbrengen Alicante biedt ook zonnige stranden en een kans om verbazingwekkende kastelen Alicante bezoeken.

Hoewel het grootste deel van het jaar is warm en zonnig in Alicante, zijn er verschillende mogelijkheden in elk deel van het jaar. De stad is cultureel en historisch interessante plaats en er zijn ook tal van winkels, cafes en restaurants. Wie je ook bent, in Alicante vindt u altijd iets voor je smaak!

Een van de plaatsen die je zeker moet bezoeken als je komt naar Alicante is het prachtige strand bij de haven en de "Explanada de España", de prachtige promenade, waar u winkels en restaurants en is omgeven door exotische palmbomen. Het is ook de plek waar je kunt wel eens naar concerten of festivals aan zee.

Wijk El Barro is perfect voor toeristen. Als u op zoek bent naar goede en goedkope plek om te verblijven, moet je zeker naar de oude wijk El Barro. Het is een prachtig gebied met smalle straatjes en mooie huizen en het ligt ten noordwesten van de "Explanada". Het is dichter bij het centrum van Alicante, zodat ook de plek waar je kunt de beste partijen en het nachtleven. Als u hulp nodig hebt is dit waar u informatie centrum voor toeristen en het is ook waar het postkantoor en de centrale bus-en treinstations zijn. Wat nodig is El Barro is de plek waar je kunt alles wat onduidelijk is voor u vast te stellen en vinden.

In het kwartaal van El Barro vindt u ook een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Alicante - de adembenemende kathedraal van Sint-Nicolaas, dat is de belangrijkste kerk van deze stad.

Als u een van degenen die graag iets meer weten over de Spaanse partijen weten, moet u zeker ook een bezoek aan de Costa Blanca. Dit is waar je echte Spaanse strandvakantie ervaring met dansen de hele nacht lang. Het is de plek waar je moet zien als je wilt zowel plezier en ontspanning en het krijgen van iets meer over wat deze stad is net als leren kennen. Wat Alicante is het meest bekend om is de prachtige diepblauwe zee met zijn eindeloze partijen en het nachtleven.

Over de Auteur

villa lloret de mar is klaar voor een seizoen vol zon, zee, strand feest voor je. Club Villamar laat uw ideale vakantie droom met een gevarieerde selectie van vakantiehuizen in vakantiehuis costa blanca en vakantiehuizen denia.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

ANWB Extra - Costa Blanca
ANWB Extra - Costa Blanca

€ 15,50
Toon product

Marco Polo Costa Blanca - Valencia - Alicante - Murcia
Marco Polo Costa Blanca - Valencia - Alicante - Murcia

€ 12,99
Toon product

Marco Polo NL gids - Marco Polo NL Reisgids Costa Blanca
Marco Polo NL gids - Marco Polo NL Reisgids Costa Blanca

€ 14,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo